reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Co drugi dzień, jeśli chcesz to warto mieć owulki bo wtedy masz jakiś podgląd, chyba że będziecie przez cały cykl działać co drugi dzień to chyba nie potrzebne 😅

U mnie nastawienie takie sobie. Idę jutro na proga, chyba zaczynają mieć boleć piersi 😅 no zobaczymy. Jak próg będzie wysoki to będzie nadzieja 😁
Cały, cały. A jak by inaczej? Teraz to ja mam libido pod sufit... Jak jest okazja to i codziennie... Ale boje się czy plemniki nadążają za naszym szalenstwem.;l

Nie smutajmy, jak tam wasze nastawienie? Ciężarówki jak się czujecie? Ależ Wam zazdroszczę!!! Zastanawiam się nadal czy kupić owulaki na kolejny miesiąc czy nie. Niby zawsze mam owulację w tym samym dniu... Hmmm, zawsze sprawdzacie owu?
Ja się czuję dobrze, oprócz zęba dokuczającego od kilku dni, muszę dotrwać do środy, ale stresuję się tym, że akurat teraz to wyskoczyło 😵‍💫

Nie smutajmy, jak tam wasze nastawienie? Ciężarówki jak się czujecie? Ależ Wam zazdroszczę!!! Zastanawiam się nadal czy kupić owulaki na kolejny miesiąc czy nie. Niby zawsze mam owulację w tym samym dniu... Hmmm, zawsze sprawdzacie owu?
Ciężarówka melduje,że czuję się bardzo dobrze :) oprócz jakiś bólów lędźwi i piersi to nic :D
No dwie akcje miałam z jakimiś mocniejszymi bólami podbrzucha, ale 15 min i mijało:D

ja też! I ból pleców ...a w żadnej ciąży nie miałam nigdy..
Ja Wam powiem, ze od kilku dni cały czas mnie coś mrowi w podbrzuszu i co jakiś czas kłuje jajnik lewy lub coś tam się jakby "rusza", takie niby na okres niby nie. Ale nigdy nie mam tak, ze w połowie cyklu, ponad tydzień przed okresem mieć takie dolegliwości 🤷‍♀️ ciekawe co to będzie 🤔

Ja tu wyskoczę z prywatą - syn mojej przyjaciółki walczy od 4 lat z rakiem,IV st, nieoperacyjny mózgu i kręgosłupa (medulloblastoma). Jest ciężko ale żyje mimo, że rok temu dawali mu 3mc życia.
Wczoraj umarł szwagier jego mamy. Jej mąż dzwonił do księdza w sprawie pogrzebu brata a gosposia księdza, która jest katechetką - niewiadomo dlaczego - nagadała w szkole,że to umarł Arek 🤬 jego rodzeństwa nie było w szkole przez sytuacje z wujkiem i tylko ich dwoje kuzynów było - 10 letni chłopiec i 8 letnią dziewczynka - i wyobraźcie sobie,że dyrektor i nauczyciele składali tym dzieciom kondolencje z powodu śmierci Arka 🙄 Gdy dzieci wróciły ze szkoły zapłakane i pytały czy to prawda,że Arek umarł to wybuchła akcja. Tata Arka dzwonił do jego wychowawczyni po wyjaśnienia i wyszło,że to ta katechetka 🙄

reklama

Ja nie wiem czy jestem ciężarówką czy nie 🤬 Wg flo 22-26 maja możliwa jest implementacja. Wychodzi na to, że 28.05 to ostateczna opcja żeby albo test albo beta to potwierdziły lub wykluczyły. Poza 🐒 rzecz jasna. Dzisiaj nie mam nadal żadnych dolegliwości typowo na okres, które są ze mną od x lat. Czasem mnie coś zamuli w jajnikach raz po jednej raz po drugiej stronie ale delikatnie, plecy w dole lekko pobolewają. Czekam na rozwój sytuacji i szczerze mam już dość.

Do góry