loumarie
Fanka BB :)
Nie uda mi się umówić a tym tygodniu do luxmedu bo średnio z godzinamitakże jednak będę sikać
Jakby ktoś postronny poczytał nasze posty to by chyba padł.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie uda mi się umówić a tym tygodniu do luxmedu bo średnio z godzinamitakże jednak będę sikać
Daleko nie trzeba szukać, mój luby twierdzi, że gumowe ściany i drzwi bez klamek stoją już dla mnie otworem.Jakby ktoś postronny poczytał nasze posty to by chyba padł.![]()
Coś tam delikatnie wybija.Przyszłam właśnie z pracy i zobaczyłam sobie ten mój test z rana i jak ta kreska wyschła to widać na niej cień, a na tych wczorajszych nie widać. Widzicie go?
jak patrzę pod kątem to widzę na pierwszym zdjęciuPrzyszłam właśnie z pracy i zobaczyłam sobie ten mój test z rana i jak ta kreska wyschła to widać na niej cień, a na tych wczorajszych nie widać. Widzicie go?
Ja też mówię, że jak się nie uda w maju, to w czerwcu, i będzie termin na mój ukochany marzec, bo moje i córki urodziny@niezapominajka876 wpisz mi, rozkręca się powoli jak zwykle od plamienia.
Oby do czerwca , marzec to dla mnie idealna data na poródakurat tuż przed ciepełkiem..
Ale mamy podobnie ! Córka termin na 18.03 ale urodziła się 19.03Ja też mówię, że jak się nie uda w maju, to w czerwcu, i będzie termin na mój ukochany marzec, bo moje i córki urodzinyz córką miałam termin na 18.03 ale urodziła się 25.03. wtedy miałam ostatnia @ 11.06, czyli dni płodne były końcem czerwca a testowalam 12.07 i były dwie piękne kreseczki
![]()