reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja też mam jakieś przekonanie że się nie udało, bo nie było seksu dzień po Piku. Mimo, ze ten prozek ładny to czuje wewnętrznie że to nie mój cykl. Także chyba wszystkie tak mamy :(
Trochę sobie myślę, że może takie nastawienie jest lepsze. Miałam cykle gdzie byłam pewna że musi się udać, a potem miałam zderzenie ze ścianą, że znowu nic z tego

A ja kupiłam pierwszy raz w życiu jakieś randomowe owulaki w ilosci 5, na następny cykl chce już zamówić prawilne easyhome.
Czy jak jest kreska słaba to oznacza cokolwiek? Krwawienie po stracie zaczęło się 9 mają, hcg do 0 spadło pewnie teraz dopiero 26 maja.Kiedy mogła by być owulka? Kompletnie nie wiem w jakim jestem momencie cyklu 🫣
Zobacz załącznik 1705190
Rób od dziś, po poronieniu może być różnie, cykl rozchwiany.

A po owulce też jaśnieją tak? Bo ciężko stwierdzić czy jestem przed czy po... w czerwcu będzie łatwiej mi wyłapac
U mnie po owulce tak wyglądały..
Screenshot_20250527_181352_Premom.jpg

reklama
Do góry