reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

W weekend moja siostrzenice złapał jakiś wirus 🤮🤢💩 a wczoraj wieczorem siostrę złapało - mam nadzieję,że nie dojdzie do nas 😱😱
Samopoczucie takie hmmmm na raty w sumie. Rano walczyłam z sobą,żeby nie testować bo wiem ,że to bez sensu i szkoda mi testów 🙄 poczekam grzecznie do końca miesiąca ale wątpię,żeby się udało,gdy był tylko jeden seks w najplodniejsze dni także to byłby cud matki natury 😄

reklama
W weekend moja siostrzenice złapał jakiś wirus 🤮🤢💩 a wczoraj wieczorem siostrę złapało - mam nadzieję,że nie dojdzie do nas 😱😱
Samopoczucie takie hmmmm na raty w sumie. Rano walczyłam z sobą,żeby nie testować bo wiem ,że to bez sensu i szkoda mi testów 🙄 poczekam grzecznie do końca miesiąca ale wątpię,żeby się udało,gdy był tylko jeden seks w najplodniejsze dni także to byłby cud matki natury 😄
U mnie z takiego jednego razu była ciąża w kwietniu, więc..... trzymam kciuki 🤞

Też miałam czegoś do 31 ale nie dam rady 🥲

Biedna!! Leż i odpoczywaj 🩷
Dzięki ❤️
Ale się wkurzyłam już na to testowanie... Oczywiście o 16 zrobiłam ponownie test, se myślę a co mi... Ale znów biel. Ja nie wiem kuźwa po co ja sobie to robię skoro dzisiaj dopiero 10-11dpo ( bardziej 10dpo )?! 😡 Wariatka ze mnie. I przez to i tak myślę, że cykl już nieudany...

Dzięki ❤️
Ale się wkurzyłam już na to testowanie... Oczywiście o 16 zrobiłam ponownie test, se myślę a co mi... Ale znów biel. Ja nie wiem kuźwa po co ja sobie to robię skoro dzisiaj dopiero 10-11dpo ( bardziej 10dpo )?! 😡 Wariatka ze mnie. I przez to i tak myślę, że cykl już nieudany...
Nie biczuj się, na Ig często podsuwa mi jak inne kobiety robią testy i one robią np 10 testów dzień po dniu, wytrwale mimo że niektóre biel biel ale później... ||

A ja kupiłam pierwszy raz w życiu jakieś randomowe owulaki w ilosci 5, na następny cykl chce już zamówić prawilne easyhome.
Czy jak jest kreska słaba to oznacza cokolwiek? Krwawienie po stracie zaczęło się 9 mają, hcg do 0 spadło pewnie teraz dopiero 26 maja.Kiedy mogła by być owulka? Kompletnie nie wiem w jakim jestem momencie cyklu 🫣
1000136151.jpg

Dzięki ❤️
Taki test nic nie oznacza. Ja jak juz robiłabym rano, przed terminem @ testy w innych godzinach mogą się słabo wybarwiac...

U nas tak samo, w dni płodne jeden, jedyny raz… jakby się udało, to bym chyba skakała pod sufit… ale z ilością plemniorów męża 3 mies temu (chociaż może się poprawiło) nie pałam zbytnim entuzjazmem 😓

reklama
A ja kupiłam pierwszy raz w życiu jakieś randomowe owulaki w ilosci 5, na następny cykl chce już zamówić prawilne easyhome.
Czy jak jest kreska słaba to oznacza cokolwiek? Krwawienie po stracie zaczęło się 9 mają, hcg do 0 spadło pewnie teraz dopiero 26 maja.Kiedy mogła by być owulka? Kompletnie nie wiem w jakim jestem momencie cyklu 🫣
Zobacz załącznik 1705190
To oznacza, że jeszcze dobre kilka dni do owulacji, bo kreska jest jasna 🙂 rob sobie codziennie po jednym teście, a jak będą ciemnieć to 2 razy dziennie 🙂

Do góry