reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
U mnie z takiego jednego razu była ciąża w kwietniu, więc..... trzymam kciuki 🤞
Ja się nie łudzę,że się udało 😂 może za miesiąc
U nas tak samo, w dni płodne jeden, jedyny raz… jakby się udało, to bym chyba skakała pod sufit… ale z ilością plemniorów męża 3 mies temu (chociaż może się poprawiło) nie pałam zbytnim entuzjazmem 😓
Ja wg nie pałam 😄 bo mój nasienia wg nie badał a coś musi być nie halo,skoro ponad rok bez kreski jestem od grudnia 23r

U nas tak samo, w dni płodne jeden, jedyny raz… jakby się udało, to bym chyba skakała pod sufit… ale z ilością plemniorów męża 3 mies temu (chociaż może się poprawiło) nie pałam zbytnim entuzjazmem 😓
Ja też mam mało entuzjazmu, nie wiem czy w ogóle trafiliśmy w płodne, myślę że nie. Ale seksy były co 2-3 dni więc jakaś iskierka nadziei się tli. Poza tym mamy już kilka cykli gdzie było dużo seksu i brak ciąży.

A ja kupiłam pierwszy raz w życiu jakieś randomowe owulaki w ilosci 5, na następny cykl chce już zamówić prawilne easyhome.
Czy jak jest kreska słaba to oznacza cokolwiek? Krwawienie po stracie zaczęło się 9 mają, hcg do 0 spadło pewnie teraz dopiero 26 maja.Kiedy mogła by być owulka? Kompletnie nie wiem w jakim jestem momencie cyklu 🫣
Zobacz załącznik 1705190
No ja po poronieniu miałam normalnie w 14dc ;-) jeśli daje Ci to nadzieję. Ale jeden cykl odpuściliśmy według zaleceń.

Ja też mam mało entuzjazmu, nie wiem czy w ogóle trafiliśmy w płodne, myślę że nie. Ale seksy były co 2-3 dni więc jakaś iskierka nadziei się tli. Poza tym mamy już kilka cykli gdzie było dużo seksu i brak ciąży.
Ja też mam jakieś przekonanie że się nie udało, bo nie było seksu dzień po Piku. Mimo, ze ten prozek ładny to czuje wewnętrznie że to nie mój cykl. Także chyba wszystkie tak mamy :(

Ja też mam jakieś przekonanie że się nie udało, bo nie było seksu dzień po Piku. Mimo, ze ten prozek ładny to czuje wewnętrznie że to nie mój cykl. Także chyba wszystkie tak mamy :(
już nie wiem co gorsze… ja znowu wiem, że zrobiłam wszystko. Był monitoring owulacji, logistyka dopięta, zabezpieczenie lekami… modlę się, żeby zaskoczyło 🥺

reklama
Do góry