Paula. sz
Fanka BB :)
Sikaj sikajAle nie wytrzymam i jutro siknęten prozek mnie tak zmotywował
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sikaj sikajAle nie wytrzymam i jutro siknęten prozek mnie tak zmotywował
Komisja czekaAle nie wytrzymam i jutro siknęten prozek mnie tak zmotywował
Zestaw już mamSikaj sikaj
Hm, jakoś te kreski tak blisko siebieW dziwnym miejscu ten cień, ale jest faktycznie
A daj spokój... Ja od zeszłej niedzieli byłam przeziębiona, nie wyleczyłam, chodziłam do pracy z bokami mięśni, katarem i w tym tygodniu ponownie wróciło, a dzisiaj tak mnie boli lewa część twarzy jak się pochylam, w sensie czuję takie ciśnienie jakby miało mi oko wyskoczyć albo głowe rozwalić... Pewnie to zatoki, lewe zatoki zapchane i takie dają uczucie... Dlatego leżę i odpoczywam a narzeczony z córką pojechali na rowerek i do teściów na ogród na trampolinę, bo jak tego nie wyleczę i to doprawie to będzie gorzej...A jak tam wasze samopoczucia dziś? Fizycznie czujecie się ok?![]()
Spoko, trochę mnie kuło z lewej strony w pracy dzisiaj, ale myślę, że to były jelita, a nie nasze „babskie jajka”A jak tam wasze samopoczucia dziś? Fizycznie czujecie się ok?![]()
A jak tam wasze samopoczucia dziś? Fizycznie czujecie się ok?![]()
Biedna!! Leż i odpoczywajA daj spokój... Ja od zeszłej niedzieli byłam przeziębiona, nie wyleczyłam, chodziłam do pracy z bokami mięśni, katarem i w tym tygodniu ponownie wróciło, a dzisiaj tak mnie boli lewa część twarzy jak się pochylam, w sensie czuję takie ciśnienie jakby miało mi oko wyskoczyć albo głowe rozwalić... Pewnie to zatoki, lewe zatoki zapchane i takie dają uczucie... Dlatego leżę i odpoczywam a narzeczony z córką pojechali na rowerek i do teściów na ogród na trampolinę, bo jak tego nie wyleczę i to doprawie to będzie gorzej...