reklama
Tule cię z całych sił.Dziś odbierałam wszystkie badania genetyczne,histopatologiczne
Z badań dziecko zdrowe płeć żeńska
Więc jak usłyszałam od ginekologa .mieliście pecha

znam ten ból .

Paula. sz
Fanka BB :)
Dlatego ja się na to nie zdecydowałam.Przytulam Cię mocno. Proszę Cię o jedno - nie obwiniaj się. Bo to nie była Twoja wina.
[/Q
Chciałam wiedzieć czy była jakaś przyczyna .
Nie było.
Nie będę się obwinać ,bo nie zawiniłam nic .
LadyStrejser
Ja z moim parę dni temu rozmawiałam czy on w końcu chce się konkretniej starać o drugie dziecko czy dalej liczy na szczęście - a on do mnie,że mnie Basia wykańcza (no daje popalić,nie powiem ,że nie
) a co dopiero drugie dziecko,że mnie do wariatkowa wywiezie.
Ja mówię,że nie będzie tak źle i ,że sobie poradzimy i jakbym zaszła w najbliższym czasie w ciążę to dziecko byśmy mieli wiosną to jest dużo czasu na organizację a on - to co ja mam wtedy zrobić - ja ,że częściej seks uprawiać
to zamilkł, miał wyraz twarzy taki zamyślony i po jakimś czasie zmienił temat i się później do mnie dobierał- także cholera wie jak to będzie z nim ,czy się bardziej przyłoży czy dalej takie wiecie -będzie co będzie 

Ja mówię,że nie będzie tak źle i ,że sobie poradzimy i jakbym zaszła w najbliższym czasie w ciążę to dziecko byśmy mieli wiosną to jest dużo czasu na organizację a on - to co ja mam wtedy zrobić - ja ,że częściej seks uprawiać

LadyStrejser
Przytulam Cię mocno!Dziś odbierałam wszystkie badania genetyczne,histopatologiczne
Z badań dziecko zdrowe płeć żeńska
Więc jak usłyszałam od ginekologa .mieliście pecha

Paula. sz
Jest.To musi być bardzo trudne! Przytulam.
Większego pecha nie moglismy miec . czekam na okres teraz jak nigdy .a tu cisza .
loumarie
Ja z moim parę dni temu rozmawiałam czy on w końcu chce się konkretniej starać o drugie dziecko czy dalej liczy na szczęście - a on do mnie,że mnie Basia wykańcza (no daje popalić,nie powiem ,że nie) a co dopiero drugie dziecko,że mnie do wariatkowa wywiezie.
Ja mówię,że nie będzie tak źle i ,że sobie poradzimy i jakbym zaszła w najbliższym czasie w ciążę to dziecko byśmy mieli wiosną to jest dużo czasu na organizację a on - to co ja mam wtedy zrobić - ja ,że częściej seks uprawiaćto zamilkł, miał wyraz twarzy taki zamyślony i po jakimś czasie zmienił temat i się później do mnie dobierał- także cholera wie jak to będzie z nim ,czy się bardziej przyłoży czy dalej takie wiecie -będzie co będzie
![]()
Znając facetów to jak mu powiedziałaś to kalkulował jak czesto jest.

Dlatego się aż zamyślił.
Paula. sz
Mam nadzieję że w końcu będzie dobrze.Tule cię z całych sił.
znam ten ból .![]()
Wczoraj do męża mówię fajnie byłoby zajść w ciążę I np mieć bliźniaki.
Wypluj to słowo bo to co mówisz zawsze się sprawdza -też dlatego mówi czarownica na mnie

loumarie
Ja tak sobie policzyłam kiedy będzie owulacja wstępnie i kurde wypada mi w tygnajgorzej...muszę mężowi grafik ułożyć
![]()
Jeśli używasz flo to możesz go podpiąć pod to.
Ja po pytaniach kiedy potrzebny jest w domu, tak zrobiłam.

reklama
kami1094
No ja mojego szybko wyleczyłam z podejścia "będzie co będzie",Ja z moim parę dni temu rozmawiałam czy on w końcu chce się konkretniej starać o drugie dziecko czy dalej liczy na szczęście - a on do mnie,że mnie Basia wykańcza (no daje popalić,nie powiem ,że nie) a co dopiero drugie dziecko,że mnie do wariatkowa wywiezie.
Ja mówię,że nie będzie tak źle i ,że sobie poradzimy i jakbym zaszła w najbliższym czasie w ciążę to dziecko byśmy mieli wiosną to jest dużo czasu na organizację a on - to co ja mam wtedy zrobić - ja ,że częściej seks uprawiaćto zamilkł, miał wyraz twarzy taki zamyślony i po jakimś czasie zmienił temat i się później do mnie dobierał- także cholera wie jak to będzie z nim ,czy się bardziej przyłoży czy dalej takie wiecie -będzie co będzie
![]()

Chociaż mam taką refleksję, że to dobrze, że mój mąż jest chłodno myślący w przeciwieństwie do mnie, bo jakby był równie poschizowany jak ja... to nawet sobie tego nie umiem wyobrazić.