reklama
ja chyba nie, moja ginekolog tez powiedziala zebym nie robila aczkolwiek nie wiem co w piątek wymysleTe kalkulatory są jakieś dziwne. W jednym mi pokazało przyrost 207% w innym 216%a jeszcze innym 224%. Ale ważne że jest.
Czy planujecie robić jeszcze jedno badanie ?

ja zrobilam w 10dpo chociaz tez nie palnowalam ale wlansie na watku kreskowym dziewczyny robily i mnie pokusilo tez zrobicTylko my się pospieszylysmy
U mnie to wielki przypadek że zrobiłam ten test. Bo w sumie to był 9 dzień po owu.

niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja liczę że tutaj dołączę, mamy jeszcze jakieś ostatnie niedobitkiGratulacje dziewczyny! to dopiero poczatki takze bedziemy sie zbierac, dziewczyny z kresek niezle sie gimastykuja, nogi w gorze trzymają na owulaki sikają super babki, takze czekamy na nie![]()

ja tez na to licze !Ja liczę że tutaj dołączę, mamy jeszcze jakieś ostatnie niedobitkii dziewczyny z czerwcowych! Powoli zbierze się grupa
![]()

LiliankaKornelka
Moderator
a ja po prostu miałam mega krótkie cykle i niby zrobiłam test już po 2 dniach spoznieniaTylko my się pospieszylysmy![]()
U mnie to wielki przypadek że zrobiłam ten test. Bo w sumie to był 9 dzień po owu.
LiliankaKornelka
Moderator
trochę was podczytywałam ostatnio, bo chciałam do czerwcowych dołączyć gdyby teraz się nie udałoJa liczę że tutaj dołączę, mamy jeszcze jakieś ostatnie niedobitkii dziewczyny z czerwcowych! Powoli zbierze się grupa
![]()

LiliankaKornelka
Moderator
ja również bo będę mieć CCJa to jestem tu ale ogólnie to ( jeśli wszystko będzie dobrze) to najpóźniej będę miała rozwiązanie w styczniu.

reklama
no mamy takie terminu ze nigdy nie wiadomo, ja jestem po cc ale teraz chcialabym sn zobaczymy co wyjdzie , ostatni porod 3 miesiace wczesniej niz termin porodu takze mam teraz nadzieje ze bedzie do koncaja również bo będę mieć CCpierwsze miałam zaplanowane na 39 tc więc jak będzie wszystko dobrze to pewnie tak samo
ale na styczniowych już tyle dziewczyny pisały, niektóre już serduszka mają, że wolałam dołączyć do Lutowych
miałam być Wrześniowa 2023 ale wyszła Sierpniowa 2023 no i teraz też oficjalnie pewnie będzie Styczniowa
![]()