Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biadol do woli!To ja Wam dziękuję za tyle słów wsparcia i wszystkie trzymane kciuki, mam nadzieję, że nie będę Was zbytnio wkurwiać swoim biadoleniem, ale ja już jestem w trybie panika. Także z góry za siebie przepraszam, mam nadzieję, że ze mną wytrzymacie
![]()
Ja nigdy nie miałam plamienia implantacyjnego. I przy ciąży z córką i przy dwóch biochemach.Ja na 4 ciąże 2 razy miałam plamienie i za każdym razem beta startowała dopiero po 2 dniach od zakończenia tego plamienia. Bo to plamienie oznacza właśnie, że zarodek się zagnieżdża, a beta startuje 48h po tym zagnieżdżeniu. Ja byłabym dobrej myśliNie chcę Cię oczywiście nastawiać, ale jeśli plamienie nie rozkręca się w okres, to raczej implantacja
![]()
A ja Ci życzę spokojnej i pięknej ciąży z zdrowym bobaskiemDziewczyny
Ponieważ zbliża się koniec maja i będę się z Wami żegnać, chciałabym podziękować za wsparcie na tej grupie, za dobry humor, który towarzyszył, za te smutne i dobre chwile.
Na pewno będę Was podczytywać, bo jest to bardzo uzależniające. Trzymam kciuki za wszystkie z Was, a najbardziej za @callina, z którą sikalysmy w jednych czasie
wierzę,że z czerwcowek wyjdą same serduszka
![]()
Jesteś 9dpo beta ok, progesteron równieżTak tak, 9dpo, potwierdzone monitoringiem. Czyli nie jest źle?
No beta jak najbardziej okey, jeśli dopiero dzisiaj pierwsza kreseczka była na teścieNo sama nie wiem co o tym myśleć. Trochę mało 6,70 - co sądzicie? 9dpoZobacz załącznik 1705536
Łapie ich jak najwięcej
Po to jesteśmyTo ja Wam dziękuję za tyle słów wsparcia i wszystkie trzymane kciuki, mam nadzieję, że nie będę Was zbytnio wkurwiać swoim biadoleniem, ale ja już jestem w trybie panika. Także z góry za siebie przepraszam, mam nadzieję, że ze mną wytrzymacie
![]()
Tylko chyba dupek nie wychodzi w krwi? Dobrze mówię?No beta jak najbardziej okey, jeśli dopiero dzisiaj pierwsza kreseczka była na teściea prożek ekstra, ale mówisz, że łykasz go.