reklama
Pewnie! Im nas więcej tym lepiejCześć Dziewczyny,
Można dołączyć?![]()
Hmm mój mały świetnie się zajmuje takimi drewnianymi ala puzzlami, tam musi policzyć kropeczki i dopasować cyferke, na topie puzzle, dziś w biedronce kupiłam także książeczkę z obrazkami do kolorowania i ma też diamenciki do ozdabiania tych obrazków, więc siedzial 30 min i ozdabiałDziewczyny macie jakieś polecajki zabawkowe nie za miliony monet, fajnie aktywizujące i rozwijające dla 3 latka ?

Hermeneg
Fanka BB :)
Pewnie! Im nas więcej tym lepiej
Też tak uważam

Przedstawię się w kilku zdaniach

Jestem mężatka od 9 lat, i też od prawie 9 lat jestem mamą naszej córki

Staramy się od sierpnia 2023 roku, po pół roku ujrzałam dwie kreski na teście ale nie było nam dane się nimi długo cieszyć.
Obecnie jesteśmy w procedurze in vitro I w czerwcu lub w lipcu czeka nas transfer

Na początek chyba tyle wystarczy. Postaram się nieco nadrobić wątek żeby być na bieżąco

Powodzenia!!!!Też tak uważam
Przedstawię się w kilku zdaniach
Jestem mężatka od 9 lat, i też od prawie 9 lat jestem mamą naszej córki
Staramy się od sierpnia 2023 roku, po pół roku ujrzałam dwie kreski na teście ale nie było nam dane się nimi długo cieszyć.
Obecnie jesteśmy w procedurze in vitro I w czerwcu lub w lipcu czeka nas transfer
Na początek chyba tyle wystarczy. Postaram się nieco nadrobić wątek żeby być na bieżąco![]()
Ja mam za sobą dwie straty w ciągu roku, ale jestem już mamą piąteczki

Hermeneg
Powodzenia!!!!
Ja mam za sobą dwie straty w ciągu roku, ale jestem już mamą piąteczkiwalczymy dzielnie dalej o tego naszego ostatniego bąbelka
![]()
O, spora gromadka

Taak, moje marzenie od zawsze, z tym że starsza trójka to już nastolatkowie, syn już pełnoletni, córka za parę miesięcy także i 14 latek....maluchy 6 i 3,5 rokuO, spora gromadka![]()

reklama
olka11135
Dziewczyny macie jakieś polecajki zabawkowe nie za miliony monet, fajnie aktywizujące i rozwijające dla 3 latka ?
Ja już nawet nie pamiętam czym bawią się 3latki
Teraz to mam tak dużo zabawek, że Stachowi na dzień dziecka nic nie kupiłam