Waska93
Zaangażowana w BB
I ja z kaszubHej hej
Ja też z Kaszub![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja z kaszubHej hej
Ja też z Kaszub![]()
Również podczytuję i czekam na Twoje dwie kreski , mocno trzymam kciuki
Tsh nasz naprawdę dobre.No TSH dzisiaj tez wyzej. W marcu 1,39 dzisiaj 1,68. Umowilam sie do ginekologa endokrynologa. Dobry trop? Czy to ma byc po prostu endokrynolog?
Aaa oki, sorki wybacz, umknęło mi to gdzieś i nie wiedziałam o co chodzi a byłam ciekawaW tamtym tygodniu beta 5 i testy negatywne.
60 tys musze zapłacić rodzeństwu zachowku po mamie
No ja na euthyroxie mam 1,9 i się cieszę, że niski poziomTsh nasz naprawdę dobre.
No właśnie, kilka jeszcze nierozstrzygnietych do końca, ale jeszcze na jutro są testowania, może będą jeszczeTak patrzę na pierwszą stronę i jest parę dziewczyn u których niewiadomo co dalej![]()
No tylko to są dziewczyny zapisane na testowanie z początkiem maja....i cisza.No właśnie, kilka jeszcze nierozstrzygnietych do końca, ale jeszcze na jutro są testowania, może będą jeszcze![]()
Powiem Ci ja metformine względnie spoko ba początku przeszłam. Mi z wagi zeszło coś koło 6 kg ale wróciłoTak lekarz endokrynolog. @Dolores94 byłyjazdy na początku ale przyznaje ze lepiej się czuje. Już tak nie chce mi się spać po posiłkach. Schudlam 8 kg ale niestety wróciło 4 kg przez teraz problemy z tarczyca.
Ja jestem na letroxie od 2019 roku, już 6 lat. W grudniu badałam TSH to mam 2,1 więc też nie jest źle.No ja na euthyroxie mam 1,9 i się cieszę, że niski poziomstartowałam z ponad 4 i nigdy żadnego cieniami kreski nic, od wdrożenia euthyroxu miesiąc i była, ta upragnione lreseczka. Choć skończyło się dla mnie dea razy źle to wiem teraz przynajmniej, że nie jestem niepłodna skoro zachodzę...