reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Cześć, chciałabym się nieśmiało przywitać w wątku. Początek ciąży kosztował mnie wiele nerwów. Mam nadzieję, że tu pozostanę. :)
Termin wychodzi mi na 27-30 stycznia ale rozwiązanie będzie wcześniej, ponieważ będę mieć CC. :)
Dziś miałam wizytę, widać było pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. :))

Cześć, chciałabym się nieśmiało przywitać w wątku. Początek ciąży kosztował mnie wiele nerwów. Mam nadzieję, że tu pozostanę. :)
Termin wychodzi mi na 27-30 stycznia ale rozwiązanie będzie wcześniej, ponieważ będę mieć CC. :)
Super,że wszystko w porządku 🥰

Pamiętam Cię z kresek, super, że się udało! 🌈

reklama
Do góry