LiliankaKornelka
Fanka BB :)
Beta 1163 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to śpię jak zabita, tylko sny mam jakieś powaloneHej.ja dałam ciała z badaniem bo zaspałam.
Nie wiem jak u was ale ja kiepsko śpię. Późno zasypiam i ledwo żyje pozniej. A dziś jakoś udało mi się dłużej pospać . Jak wstawiam to miałam mało czasu bo byłam umowiona. Zrobię w poniedziałek
na pewno wszystko będzie dobrze!no pięknie
Ja zaczęłam się stresowaćbo boję się że wynik jakiś średni wyjdzie bo teraz zrobiłam w salve a teraz w medicover… salve ma diagnostykę+ a medicover synevo… eh no mam nadzieję że o tej 16 będą te wyniki
![]()
wooow ale piekny wynikBeta 1163![]()
wooow ale piekny wynikjuz zaluje ze sam nie poszlam sprawdzic
wasze na pewno mają podobne wartości bo pierwszy przyrost miałyście nawet większy ode mniePiękna. Gratulacje.
Aż żałuję
trzymam kciuki za wizytęJak tam dziewczyny samopoczucie? u mnie oprocz boleści piersi narazie 0 objawow, dalej zaluje ze nie bylam na gej beciemoze jutro podskocze
a no i jutro pierwsza wizyta w sumie to juz troche sie ciesze chociaz wiem ze narazie nic nie bedzie widac oprocz pecherzyka
ale Pani ginekolog rozkazała to bede jak najbardziej
![]()
o kurdeJa się dziś dowiedziałam, że moja szwagierka ( żona brata męża) wysikała też pozytywa dzisiaj![]()
A wiecie co najlepsze ? Mamy już dzieci miesiąc po miesiącu
Teraz jak wszystko pyknie to będą tydzień po tygodniu![]()