reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Hej.ja dałam ciała z badaniem bo zaspałam.
Nie wiem jak u was ale ja kiepsko śpię. Późno zasypiam i ledwo żyje pozniej. A dziś jakoś udało mi się dłużej pospać . Jak wstawiam to miałam mało czasu bo byłam umowiona. Zrobię w poniedziałek
ja to śpię jak zabita, tylko sny mam jakieś powalone 🙈🙈🙈 ale ostatnio córka śpi tak do 7:30/8 (dzisiaj nawet 8:30) to korzystam i śpię z nią 😂

wooow ale piekny wynik🥹 juz zaluje ze sam nie poszlam sprawdzic
Piękna. Gratulacje.

Aż żałuję
wasze na pewno mają podobne wartości bo pierwszy przyrost miałyście nawet większy ode mnie ☺️

Już mam na jutro przygotowaną stylizacje dla córki - koszulka z fabryki bodziaków (będę starsza siostra) i jeansowe spodenki 😁 dziadkowie będą w szoku 😂😂

Jak tam dziewczyny samopoczucie? u mnie oprocz boleści piersi narazie 0 objawow, dalej zaluje ze nie bylam na gej becie 🙈 moze jutro podskocze 🙈🙈 a no i jutro pierwsza wizyta w sumie to juz troche sie ciesze chociaz wiem ze narazie nic nie bedzie widac oprocz pecherzyka 🙈 ale Pani ginekolog rozkazała to bede jak najbardziej 😀

Jak tam dziewczyny samopoczucie? u mnie oprocz boleści piersi narazie 0 objawow, dalej zaluje ze nie bylam na gej becie 🙈 moze jutro podskocze 🙈🙈 a no i jutro pierwsza wizyta w sumie to juz troche sie ciesze chociaz wiem ze narazie nic nie bedzie widac oprocz pecherzyka 🙈 ale Pani ginekolog rozkazała to bede jak najbardziej 😀
trzymam kciuki za wizytę 💕 ja też nie mam żadnych objawów, trochę właśnie mnie piersi zaczęły bolec. Byli u nas rodzice na dzień dziecka do córki i latałam góra dół po schodach i jak schodziłam to właśnie poczułam że mnie bolą 🙈
Powiedzieliśmy im o ciąży, a raczej córka w swojej koszulce 😅 generalnie myśleli że żartujemy 😂

reklama
Do góry