reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Hej dziewczyny, jeszcze chwila i jadę na betę, mam nadzieję, że koło 13 będą wyniki. Ale entuzjazm mi opadł, dla mnie kreska taka jak wczoraj. Nie wiem, 12dpo miałam jakieś większe oczekiwania. 😢 Bardzo się boję jakiegoś mikro wyniku i że za wcześnie się ucieszyłam. 🥺
Dla mnie dzisiejsza mocniejszą. Trzymam 🤞 do wyniku bety ;)

reklama
Hej
:)

Zaczynam mieć coraz większe nadzieje dziś zrobiłam test żeby sprawdzić jak zastrzyk się wypłukuje 😅🤪 a mój wykres jest bardzo obiecujcy przy ciąży biochemicznej temperatura ciągle mi skakała dziś jadę na panel tarczycowy proga i estradiol mam nadzieję że wszystko będzie dobrze choć martwi mnie trochę tarczyca bo ostatnio miałam ft4 ponad normę a lekarka nie chciała mi zmieniać dawki letrox bo byłam po ciąży biochemicznej a badania robiłam w trakcie jej trwania.

Miłego dnia dziewczyny
Ile dni po zastrzyku i jak test? Zastrzyk już zszedł?
Hej dziewczyny, jeszcze chwila i jadę na betę, mam nadzieję, że koło 13 będą wyniki. Ale entuzjazm mi opadł, dla mnie kreska taka jak wczoraj. Nie wiem, 12dpo miałam jakieś większe oczekiwania. 😢 Bardzo się boję jakiegoś mikro wyniku i że za wcześnie się ucieszyłam. 🥺
Wydaje mi się że jest ciemniejsza 😍 czekamy na wynik bety . Wszystko się wyjaśni 🙂🤞🤞

Szczsrze to też nie widzę różnicy między 01 a 02.
Ale wiesz, to tylko kawałek papieru, to o niczym w sumie nie świadczy. 🙂 Grunt to sprawdzić betę.

Myślałam, że Ty już miałaś pierwszy okres po poronieniu .. Ale z tego co pisałaś to w czerwcu robicie przerwę i czekasz na okres i ponowne starania w lipcu tak ?

Odrobina krwi to może jakaś implantacja. Poczekaj jeszcze troszkę, okaże się. Lub zrób test rano 😉
Czuje że to będzie franca. Niestety.
Zbyt pięknie by było.
Czas na przerwe. Mówiłam mężowi jak się teraz nie uda to robimy przerwę z 2-3 miesiące. Młodsza będzie miała w przyszlym roku komunię. Żeby czasem się jeszcze nie zbiegło z terminem.
Smutno mi no ale tak ma być 🤷
Dzięki dziewczyny i trzymam za was wszystkie kciuki . Będę do was zaglądać ☺️

reklama
Do góry