reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Hej dziewczyny dziś mi się zaczęło 9 t 0 i apetyt minął chodź od początku jadłam wszystko bo non stop byłam głodna i to był jedyny objaw a od 3 dni zero nic i już trochę się zaczynam martwić czy wszystko ok jutro ma znów wizytę bo narazie chodzę co 2 tyg.

Hej dziewczyny dziś mi się zaczęło 9 t 0 i apetyt minął chodź od początku jadłam wszystko bo non stop byłam głodna i to był jedyny objaw a od 3 dni zero nic i już trochę się zaczynam martwić czy wszystko ok jutro ma znów wizytę bo narazie chodzę co 2 tyg.
To chyba normalne, że te objawy się pojawiają, drugie znikają, chyba tak już będzie 😀 ja mam mega apetyt i jednocześnie mi niedobrze, staram się ograniczać z jedzeniem, bo jakimś cudem mam już 2 kg na plusie 😭😭😭😭

Ja również zapraszam do udzielania się u nas, bo są to treści wartościowe, mnie na przykład uspokoiły 😀
Niby to wiem bo moje 5 ciąż były bez objawów tylko brzuch rosną chyba się już starzej 🙂 mówię ciąża bliźniacza to będzie więcej tych objawów a tu nic chyba sama się nakręcam.

Czy któraś z Was przyjmuje heparynę oraz acard? Jeśli tak,to w jakiej ilości acard? W poprzedniej ciąży brałam 150 mg,teraz inna lekarka stwierdziła,że 150 mg plus clexane0.4 to za dużo... Dodam,że poprzednia ciąża zakończyła się bez innych komplikacji

Niby to wiem bo moje 5 ciąż były bez objawów tylko brzuch rosną chyba się już starzej 🙂 mówię ciąża bliźniacza to będzie więcej tych objawów a tu nic chyba sama się nakręcam.
A która z nas się nie nakręca, myślę że każda 🤣 niezależnie od ilości ciąż na pokładzie. Przynajmniej tu można wyrzucić swoje obawy, na pewno jutro lekarz Cię uspokoi 🥰

Czy któraś z Was przyjmuje heparynę oraz acard? Jeśli tak,to w jakiej ilości acard? W poprzedniej ciąży brałam 150 mg,teraz inna lekarka stwierdziła,że 150 mg plus clexane0.4 to za dużo... Dodam,że poprzednia ciąża zakończyła się bez innych komplikacji
Ja biorę od początku tylko acard 150

reklama
Do góry