reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Może się coś przesunie, ja to te aplikacje biorę przez palce 😉 coś tam wstępnie mi wylicza, ale jak będzie tego nie wie nikt, a już na pewno aplikacja w telefonie.
Wiadomo, będę wklejała testy w apke i zobaczymy. Chociaż ja mam dość regularne te cykle. No nic nie zrobię.. mogę tylko się modlić by się przesunęła trochę

reklama
IMG_20250602_211119.jpg
Testy owulacyjne z jednego moczu , ten na górze z horien a na dole domowe laboratorium, mega różnica 😱

Właśnie dlatego ich nie lubię, mam pół pudekla i leży bo się do niczego nie nadają.
Więc może ja owulację mam nie wiadomo kiedy, może wcześniej 🤔 dopiero teraz zamówiłam z domowego lab, a ostatnie dwa cykle jechałam na tamtych, a z objawami tak średnio było żeby się domyślić, tyle że seksy były w sumie do ok 20dc zawsze prawie regularnie

O kurczę, różnica ogromna. Ja właśnie miałam z horien i w tym cyklu nie mogłam ich ogarnąć, nie wiem kiedy był pik. To na następny cykl zamawiam inne
Domowe lobtaorium lub easyhome. .I jeszcze cos z pinka elektroniczne na allegro ,ale trochę kosztują
Tylko te bo Inne do dupy są.

Zęby to moja zmora życiowa 🤐
Za 2 tyg idę wstawiać implant , zostawie najniższa krajowa za jednego zeba, ale!!! To już koniec, wszystko zrobione i spokój 😁
To tak samo jak u mnie, zęby to katastrofa. Ja pochodze z rodziny gdzie wszyscy mamy słabe zęby. Moja mama odkąd pamiętam ma sztuczną szczękę, a teraz ma 56 lat. Ja pomimo dbania o zęby to i tak ciągle mogę coś z nimi robić. Płakać mi sie chce jak misze iść do dentysty bo tyle pieniędzy ile tam już zostawiłam to nigdzie. Mogłabym mieć tyle rzeczy, jakieś wypasione auto... ah... a najgorsze jest, że one dalej niszczeją i niszczeją. Marzę by wygrać kupę kasy i zrobić sobie wszystkie implanty. Za to mój mąż ma silne i zdrowe zęby. Czasem mu się nie chce i nie myje zębów ( wiem, fuj, jak można!) a nic a nic mu się nie dzieje z zębami. To jest aż nie wiarygodne. Serio. Modlę się by dzieci miały zęby po nim 😅

To tak samo jak u mnie, zęby to katastrofa. Ja pochodze z rodziny gdzie wszyscy mamy słabe zęby. Moja mama odkąd pamiętam ma sztuczną szczękę, a teraz ma 56 lat. Ja pomimo dbania o zęby to i tak ciągle mogę coś z nimi robić. Płakać mi sie chce jak misze iść do dentysty bo tyle pieniędzy ile tam już zostawiłam to nigdzie. Mogłabym mieć tyle rzeczy, jakieś wypasione auto... ah... a najgorsze jest, że one dalej niszczeją i niszczeją. Marzę by wygrać kupę kasy i zrobić sobie wszystkie implanty. Za to mój mąż ma silne i zdrowe zęby. Czasem mu się nie chce i nie myje zębów ( wiem, fuj, jak można!) a nic a nic mu się nie dzieje z zębami. To jest aż nie wiarygodne. Serio. Modlę się by dzieci miały zęby po nim 😅
Mam identycznie, moja mama też bardzo wcześnie miała sztuczna szczękę, mi się w ciążach i po porodzie sypały żeby doslownie podczas jedzenia 😟 do tego ja się panicznie boję dentysty, mam nawet specjalne tabletki przepisane i przed wizytą muszę brac, aby w ogóle tam wejść 😒

reklama
Ja sobie właśnie zdałam sprawę, że zaczyna się maraton obliczeń, wyliczeń, testów...a był taki spokoj 😆 taki plus że ja owulacje pewnie będę miała po najbliższym weekendzie, więc seks piątek, sobota i niedziela musi wystarczyć 🤷‍♀️
Ehh tak ! Taki spokój teraz przy okresie był, bez obliczeń, testów itp 😀 jeszcze jakiś tydzień mam na szczęście spokój, bo dziś 5dc cyklu dopiero, a ja owulację mam ok. 15-20dc, takze odpoczywam póki co 😅

Do góry