reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Więc może ja owulację mam nie wiadomo kiedy, może wcześniej 🤔 dopiero teraz zamówiłam z domowego lab, a ostatnie dwa cykle jechałam na tamtych, a z objawami tak średnio było żeby się domyślić, tyle że seksy były w sumie do ok 20dc zawsze prawie regularnie
Ja mam dlugie cykle, owulacja przeważnie między 18 a 20 dniem. I właśnie tylko domowe laboratorium albo easy wyłapują owulacje.

Ehh tak ! Taki spokój teraz przy okresie był, bez obliczeń, testów itp 😀 jeszcze jakiś tydzień mam na szczęście spokój, bo dziś 5dc cyklu dopiero, a ja owulację mam ok. 15-20dc, takze odpoczywam póki co 😅
No to ja właśnie zamówiłam testy owu i ciazowe 3...w czwartek mają dojść więc trochę na ostatni moment, bo po weekendzie może już być po owulacji 🫣

Ogólnie ja się nastawiam na ten czerwiec, aż jak pomyślę, to mnie mdli jak przed ważnym egzaminem...Mam nadzieje, ze się uda i za Was wszystkie też trzymam kciuki 😊
To ja właśnie też tak mam, że mocno liczę na czerwiec. Druga sprawa, goni mnie czas pod względem pracy. Niestety umowę mam tylko do końca sierpnia ( i nie mogą mi przedłużyć, bo od początku to była praca na pewien okres - dziecko z przedszkola, którym się opiekuje zmienia od września przedszkole na odpowiedniejsze dla niego i nie będzie etatu dla mnie ). Jakbym zaszła teraz to muszą mi przedłużyć umowę do porodu, wtedy będę bezpieczna. A tak znów szukanie pracy, znów robienie przerwy w staraniu i znów opóźnienie w czasie 😞 strasznie się tego boje...

To ja właśnie też tak mam, że mocno liczę na czerwiec. Druga sprawa, goni mnie czas pod względem pracy. Niestety umowę mam tylko do końca sierpnia ( i nie mogą mi przedłużyć, bo od początku to była praca na pewien okres - dziecko z przedszkola, którym się opiekuje zmienia od września przedszkole na odpowiedniejsze dla niego i nie będzie etatu dla mnie ). Jakbym zaszła teraz to muszą mi przedłużyć umowę do porodu, wtedy będę bezpieczna. A tak znów szukanie pracy, znów robienie przerwy w staraniu i znów opóźnienie w czasie 😞 strasznie się tego boje...
Nie przejmuj się, dla takich rzeczy nie warto robić przerw w staraniach, co ma być to będzie. Moje motto co ma nas spotkać to nas nie ominie. Ja mam umowę do przyszłego tygodnia 🤣🤣 a więc żyję chwilą

Mocno trzymam za Ciebie kciuki, musi się udać 🤞

reklama
Do góry