reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Dzień dobry ☀️ jak tam się czujecie? Jakieś nowe objawy? 🤭
Ja się czuję jakbym dostała w łeb 🥴 nie wiem czy to pogoda czy co, ale energia poniżej 0, zasypiam na siedząco🫩 żadnych nowych objawów, nawet mam wrażenie że cycki znowu jak flaki… osiwieje przez ten tydzień do wizyty 🥵

Dobra weszłam sobie na wątek poprzedniej ciąży i znalazłam moje wpisy XD w 5+2 (czyli tak jak dzisiaj) nie miałam dolegliwości a 4 dni później pisałam że mdłości pełną parą 😂 czyli pewnie jeszcze mi dowali z czasem 🙈🙈

Załączniki

• IMG_1710.jpeg
    IMG_1710.jpeg
    146,6 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_1711.jpeg
    IMG_1711.jpeg
    123,4 KB · Wyświetleń: 32
Ja się czuję jakbym dostała w łeb 🥴 nie wiem czy to pogoda czy co, ale energia poniżej 0, zasypiam na siedząco🫩 żadnych nowych objawów, nawet mam wrażenie że cycki znowu jak flaki… osiwieje przez ten tydzień do wizyty 🥵
u mnie 5+1 i tez narazie bez objawow jedynie sennosci ale pogoda tez sprzyja sennosci takze no🙈 mi wlasnie dzwonili od ginkologa czy jednak z 23 mozna na 16 przepisac bo cos tam Pani doktor nie pasuje jakis wyjazd czy cos takze 2 tygodnie i sie widzimy ponownie oby szczęściliwie🤞🏻 u mnie to napewno zjad emocjonalny na pelnej.. myslalam ze wczorajsza wizyta mnie uspokoi a wrecz przeciwnie boje sie jeszcze bardziej 😞 kurde nie umie sie cieszyc z tej ciazy ze strachu 😬

Cześć. Przywitam się, zobaczymy na jak długo bo jestem po kilku poronieniach i CP więc różnie może być 🙂 W lutym tego roku urodziłam córkę (miałam być marcówką ale mała postanowiła przyjść na świat wcześniej), a nieplanowanie wyszło jak wyszło i być może w lutym przyszłego roku ponownie zostanę mamą. U mnie beta dopiero startuje, ale progesteron ładny więc jestem dobrej myśli. Jutro robię przyrost, w czwartek mam lekarza żeby obstawił mnie lekami i zaczynamy ten cyrk od nowa 😅

to chyba ta pogoda. Ja też dopiero wróciłam od lekarza z takim bólem głowy więc tylko zjadłam i leżę plackiem.. dostałam duphaston i skierowanie na usg w poniedziałek. Planujecie prowadzić ciążę prywatnie czy na NFZ?
Ja planuję chodzić i tak i tak. Mam pakiet medyczny, więc tak naprawdę cała ciążę mogę prowadzić prywatnie, ale moja lekarka na NFZ to złota kobieta, a znowu mój lekarz prywatny to ciężki człowiek, ale też super ginekolog głównie specjalizujący się w ciążach.

Dobra weszłam sobie na wątek poprzedniej ciąży i znalazłam moje wpisy XD w 5+2 (czyli tak jak dzisiaj) nie miałam dolegliwości a 4 dni później pisałam że mdłości pełną parą 😂 czyli pewnie jeszcze mi dowali z czasem 🙈🙈
ja w pierwszej ciąży miałam później bóle piersi, a teraz to od razu, ale nie ma co się dziwić jak progesteron wyższy, a u mnie normalnie po owulacji był koło 7, a ostatnio nawet nie miewałam owulacji 😅 mdlosci miałam, ale nie były jakoś duże, kilka razy wymiotowałam, liczę na to, że i ta ciąża mnie oszczędzi z wymiotami 😂😅

Cześć. Przywitam się, zobaczymy na jak długo bo jestem po kilku poronieniach i CP więc różnie może być 🙂 W lutym tego roku urodziłam córkę (miałam być marcówką ale mała postanowiła przyjść na świat wcześniej), a nieplanowanie wyszło jak wyszło i być może w lutym przyszłego roku ponownie zostanę mamą. U mnie beta dopiero startuje, ale progesteron ładny więc jestem dobrej myśli. Jutro robię przyrost, w czwartek mam lekarza żeby obstawił mnie lekami i zaczynamy ten cyrk od nowa 😅
hej. Gratulacje! 💚To długo nie odpoczęłaś od bycia w ciąży 😅

a jaką miałaś betę?

reklama
to chyba ta pogoda. Ja też dopiero wróciłam od lekarza z takim bólem głowy więc tylko zjadłam i leżę plackiem.. dostałam duphaston i skierowanie na usg w poniedziałek. Planujecie prowadzić ciążę prywatnie czy na NFZ?
Ja planuję chodzić i tak i tak. Mam pakiet medyczny, więc tak naprawdę cała ciążę mogę prowadzić prywatnie, ale moja lekarka na NFZ to złota kobieta, a znowu mój lekarz prywatny to ciężki człowiek, ale też super ginekolog głównie specjalizujący się w ciążach.
Ja będę chodzić na NFZ i do LuxMedu. Na NFZ mam lekarza który wypisuje mi wszystkie potrzebne leki na refundację, zawsze znajdzie się do niego jakaś wizyta ale niestety o USG mogę pomarzyć. Za to w LuxMedzie są lepsi lekarze, z USG na miejscu a ja też wolę mieć dwie opinie. Zawsze lekarze wiedzą, że chodzę jeszcze gdzieś :)

Do góry