kurcze to az nie mozliwe ze pojawilas mi sie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze to az nie mozliwe ze pojawilas mi sie
u mnie 5+1 i tez narazie bez objawow jedynie sennosci ale pogoda tez sprzyja sennosci takze noDzień dobryjak tam się czujecie? Jakieś nowe objawy?
Ja się czuję jakbym dostała w łebnie wiem czy to pogoda czy co, ale energia poniżej 0, zasypiam na siedząco żadnych nowych objawów, nawet mam wrażenie że cycki znowu jak flaki… osiwieje przez ten tydzień do wizyty
![]()
to chyba ta pogoda. Ja też dopiero wróciłam od lekarza z takim bólem głowy więc tylko zjadłam i leżę plackiem.. dostałam duphaston i skierowanie na usg w poniedziałek. Planujecie prowadzić ciążę prywatnie czy na NFZ?Dzień dobryjak tam się czujecie? Jakieś nowe objawy?
Ja się czuję jakbym dostała w łebnie wiem czy to pogoda czy co, ale energia poniżej 0, zasypiam na siedząco żadnych nowych objawów, nawet mam wrażenie że cycki znowu jak flaki… osiwieje przez ten tydzień do wizyty
![]()
ja w pierwszej ciąży miałam później bóle piersi, a teraz to od razu, ale nie ma co się dziwić jak progesteron wyższy, a u mnie normalnie po owulacji był koło 7, a ostatnio nawet nie miewałam owulacjiDobra weszłam sobie na wątek poprzedniej ciąży i znalazłam moje wpisy XD w 5+2 (czyli tak jak dzisiaj) nie miałam dolegliwości a 4 dni później pisałam że mdłości pełną parączyli pewnie jeszcze mi dowali z czasem
![]()
hej. Gratulacje!Cześć. Przywitam się, zobaczymy na jak długo bo jestem po kilku poronieniach i CP więc różnie może byćW lutym tego roku urodziłam córkę (miałam być marcówką ale mała postanowiła przyjść na świat wcześniej), a nieplanowanie wyszło jak wyszło i być może w lutym przyszłego roku ponownie zostanę mamą. U mnie beta dopiero startuje, ale progesteron ładny więc jestem dobrej myśli. Jutro robię przyrost, w czwartek mam lekarza żeby obstawił mnie lekami i zaczynamy ten cyrk od nowa
![]()
a jaką miałaś betę?Cześć. Przywitam się, zobaczymy na jak długo bo jestem po kilku poronieniach i CP więc różnie może byćW lutym tego roku urodziłam córkę (miałam być marcówką ale mała postanowiła przyjść na świat wcześniej), a nieplanowanie wyszło jak wyszło i być może w lutym przyszłego roku ponownie zostanę mamą. U mnie beta dopiero startuje, ale progesteron ładny więc jestem dobrej myśli. Jutro robię przyrost, w czwartek mam lekarza żeby obstawił mnie lekami i zaczynamy ten cyrk od nowa
![]()
Ja będę chodzić na NFZ i do LuxMedu. Na NFZ mam lekarza który wypisuje mi wszystkie potrzebne leki na refundację, zawsze znajdzie się do niego jakaś wizyta ale niestety o USG mogę pomarzyć. Za to w LuxMedzie są lepsi lekarze, z USG na miejscu a ja też wolę mieć dwie opinie. Zawsze lekarze wiedzą, że chodzę jeszcze gdzieśto chyba ta pogoda. Ja też dopiero wróciłam od lekarza z takim bólem głowy więc tylko zjadłam i leżę plackiem.. dostałam duphaston i skierowanie na usg w poniedziałek. Planujecie prowadzić ciążę prywatnie czy na NFZ?
Ja planuję chodzić i tak i tak. Mam pakiet medyczny, więc tak naprawdę cała ciążę mogę prowadzić prywatnie, ale moja lekarka na NFZ to złota kobieta, a znowu mój lekarz prywatny to ciężki człowiek, ale też super ginekolog głównie specjalizujący się w ciążach.