LiliankaKornelka
Fanka BB :)
to zależy od CiebieJak myślicie, iść jeszcze za 2 dni sprawdzić przyrost, czy poczekać np. Do piątku ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zależy od CiebieJak myślicie, iść jeszcze za 2 dni sprawdzić przyrost, czy poczekać np. Do piątku ?
bardziej myślę, czy lepiej byłoby iść w piątek/sobote, żeby lepiej oszacować kiedy pójść do lekarza. Wstępnie wizytę mam na wtorek, a wiem, że jak już to przy becie min 1500 powinno być coś widać. Czy nie lepiej jednak przepisać się na piątek.to zależy od Ciebieja zrobiłam 3 dla spokoju
![]()
ja mam prawie 2 letniego synka i jak myślę o kolejnym dziecku, to chciałabym córkę, ale logiczniej według mnie byłoby mieć drugiego syna. Jak narazie nie mamy za dużo miejsca, więc dwóch chłopaków łatwiej pomieścić nawet w jednym pokoju, a drugie to wiadomo, jakieś wspólne zainteresowania, zabawki itp.dokladnie, musimy być pozytywnie nastawionenic więcej zrobić nie możemy
Macie jakieś preferencje co do płci? Wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe, ale macie jakąś cicha nadzieję?
Ja zawsze chciałam chłopca i dziewczynkę, potem się okazało że będę mieć córkę i teraz nie wyobrażam sobie mieć synkachciałabym druga córeczkę
![]()
no ja robiłam w poniedziałek 91 i w sobotę miałam 1163 czyli gdybyś miała podobny wzrost to teoretycznie we wtorek być coś już było widać. Ale myślę że w takiej sytuacji zrobiłabym jeszcze raz, ale nie wiem czy w środę czy może piątek/sobotabardziej myślę, czy lepiej byłoby iść w piątek/sobote, żeby lepiej oszacować kiedy pójść do lekarza. Wstępnie wizytę mam na wtorek, a wiem, że jak już to przy becie min 1500 powinno być coś widać. Czy nie lepiej jednak przepisać się na piątek.
cudownieja juz po wizycie jest pecherzyk ciazowy na swoim miejscu. Takze kropka widzialam, czy mnie to uspokoilo? troche bo ulzylo ze jest tam gdzie ma byc i jeszcze bardziej sie teraz stresuje czy sie utrzymakolejna wizyte mam 23 czerwca (bedzie to 8+0) to jak serducho zabije bedzie karta ciąży
![]()
ty to za tydzien juz konkret zobaczyszcudownieBoże chcę już 10 czerwca
ja też chcę już wiedzieć
![]()
masz moze tik toka? bo własnie wyswietlilo mi sie z identycznymi betami jak twojeja mam prawie 2 letniego synka i jak myślę o kolejnym dziecku, to chciałabym córkę, ale logiczniej według mnie byłoby mieć drugiego syna. Jak narazie nie mamy za dużo miejsca, więc dwóch chłopaków łatwiej pomieścić nawet w jednym pokoju, a drugie to wiadomo, jakieś wspólne zainteresowania, zabawki itp.
takmasz moze tik toka? bo własnie wyswietlilo mi sie z identycznymi betami jak twoje![]()