reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
to zależy od Ciebie ☺️ ja zrobiłam 3 dla spokoju 🙈
bardziej myślę, czy lepiej byłoby iść w piątek/sobote, żeby lepiej oszacować kiedy pójść do lekarza. Wstępnie wizytę mam na wtorek, a wiem, że jak już to przy becie min 1500 powinno być coś widać. Czy nie lepiej jednak przepisać się na piątek.

dokladnie, musimy być pozytywnie nastawione ☺️ nic więcej zrobić nie możemy 😞

Macie jakieś preferencje co do płci? Wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe, ale macie jakąś cicha nadzieję? ☺️

Ja zawsze chciałam chłopca i dziewczynkę, potem się okazało że będę mieć córkę i teraz nie wyobrażam sobie mieć synka 🙈 chciałabym druga córeczkę 💕
ja mam prawie 2 letniego synka i jak myślę o kolejnym dziecku, to chciałabym córkę, ale logiczniej według mnie byłoby mieć drugiego syna. Jak narazie nie mamy za dużo miejsca, więc dwóch chłopaków łatwiej pomieścić nawet w jednym pokoju, a drugie to wiadomo, jakieś wspólne zainteresowania, zabawki itp.

bardziej myślę, czy lepiej byłoby iść w piątek/sobote, żeby lepiej oszacować kiedy pójść do lekarza. Wstępnie wizytę mam na wtorek, a wiem, że jak już to przy becie min 1500 powinno być coś widać. Czy nie lepiej jednak przepisać się na piątek.
no ja robiłam w poniedziałek 91 i w sobotę miałam 1163 czyli gdybyś miała podobny wzrost to teoretycznie we wtorek być coś już było widać. Ale myślę że w takiej sytuacji zrobiłabym jeszcze raz, ale nie wiem czy w środę czy może piątek/sobota

ja juz po wizycie jest pecherzyk ciazowy na swoim miejscu. Takze kropka widzialam, czy mnie to uspokoilo? troche bo ulzylo ze jest tam gdzie ma byc i jeszcze bardziej sie teraz stresuje czy sie utrzyma 🥹🥹❤️‍🩹 kolejna wizyte mam 23 czerwca (bedzie to 8+0) to jak serducho zabije bedzie karta ciąży❤️

ja juz po wizycie jest pecherzyk ciazowy na swoim miejscu. Takze kropka widzialam, czy mnie to uspokoilo? troche bo ulzylo ze jest tam gdzie ma byc i jeszcze bardziej sie teraz stresuje czy sie utrzyma 🥹🥹❤️‍🩹 kolejna wizyte mam 23 czerwca (bedzie to 8+0) to jak serducho zabije bedzie karta ciąży❤️
cudownie 😍 Boże chcę już 10 czerwca 🙈🙈 ja też chcę już wiedzieć 🙈🙈

ja mam prawie 2 letniego synka i jak myślę o kolejnym dziecku, to chciałabym córkę, ale logiczniej według mnie byłoby mieć drugiego syna. Jak narazie nie mamy za dużo miejsca, więc dwóch chłopaków łatwiej pomieścić nawet w jednym pokoju, a drugie to wiadomo, jakieś wspólne zainteresowania, zabawki itp.
masz moze tik toka? bo własnie wyswietlilo mi sie z identycznymi betami jak twoje 😀

reklama
Do góry