reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Czy wy też macie taki problem ze snem? Ja jestem aktualnie na zwolnieniu, psychicznie wiem, że mogę spać, bo małego do żłobka moge odstawić do 9, a i tak się budzę w nocy po kilka razy i wstaje o 6…

Czy wy też macie taki problem ze snem? Ja jestem aktualnie na zwolnieniu, psychicznie wiem, że mogę spać, bo małego do żłobka moge odstawić do 9, a i tak się budzę w nocy po kilka razy i wstaje o 6…
Ja tak mam. Co prawda już druga noc względnie śpię. Ale nie chcę tego zapeszyc. Bo poprzednie męczyłam się prawie całe.

A jeszcze często biegam do łazienki to tym bardziej nie pomaga

ja mam problem z zaśnięciem, ale jak już się uda to śpię jak zabita 🫣śpimy do 7:30 codziennie a ja dalej nie wyspana 🫣🫣

ja znowu bym mogla spac non stop, moj maz sie smieje ze po 8 godiznach snu i 2 godiznach na nogach to wygladam jakbym nie spala z 3 dni😆

reklama
Do góry