asiaelakasia
Aktywna w BB
Część Kobietki
Po krótce się przedstawię i opowiem w skrócie sytuację. Mam 38 lat , pierwsza córka 19 lat już ma . Ostatnią miesiączkę miałam 27 kwietnia , tydzień temu zrobiłam trzy testy , wszystkie pozytywne. Cały tydzień źle się czułam , bóle jajników , odcinka lędźwiowego kręgosłupa , kreciołki w głowie zadyszka , szybkie pocenie i zmęczenie ,częstomocz i senność . Tkliwości piersi ani wymiotów nie mam. Wspomnę że jestem osobą z otyłością brzuszną oraz mam krew B Rh- , partner B Rh + . Nie mam ubezpieczenia ale wyczytałam że kobiety w ciąży, są automatycznie ubezpieczane.Dzisiaj będę zapisywała się na pierwszą wizytę. Żadnych plamień ani nic takiego. Dzisiaj dopiero zaczęłam czuć się trochę lepiej , jajniki ustąpiły chyba że podczas kaszlu lub szybkich ruchów . Martwię się trochę czy będzie szło zrobić USG przez mój smalczyk na brzuchu w późniejszych etapach bo narazie chyba dopochwowe ? Ciekawa jestem czy ktoś ma podobne doświadczenia , pozdrawiam
Naczytałam się o ciążach pozamacicznych i się bardzo stresuje i tym czy aby napewno bez ubezpieczenia mnie przyjmą

Ostatnia edycja: