Patii26
Fanka BB :)
Ależ skąd !Kami na wygnaniu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ skąd !Kami na wygnaniu![]()
A wogole jakieś badania robiliście?Nie, my staramy się od listopada, ale od kwietnia dopiero tak bardzo i trafimy w owu.
Ja nie chcę za wcześnie, bo się boję, że za brak pokory los mnie pokara.Ależ skąd !Bardziej mi chodzi o to, że niech sobie dołączy do mamusiek
a z nami tu może być cały czas, mi to nie przeszkadza totalnie
![]()
Tak, to jest zdecydowanie dużo dużo lepszeJezu tak, masz racjęzmęczenie mnie dojeżdża
No w każdym razie zakładam że macierzyński nawet te lekko ponad 80% i 800plus to więcej niż 1800zł
Ja mam ostatnio tendencje do tyciaKto wie, kto wie co tam się kluje
Mój dziś z pracy napisał, żebym mu wyslala zdjęcia jak miałam brzuszek..chlop zwariował i ma za dużo czasu w pracy, jak nic![]()
Siedz ile chcesz nasz promyczku !Na razie nie czuję się na tyle pewnie, więc musicie jeszcze trochę tu ze mną wytrzymać ;-)
Ja znowu tyje jedynie w ciąży...no mam taką przemianę materii, że nie zjem kolacji i koniec, rano szkieletJa mam ostatnio tendencje do tycia
Mogę zacząć jeść dopiero od obiadu bez śniadania ogólnie a i tak tyje.
Tyle,że po obiedzie dopiero zaczyna się wyjadanie![]()
Ależ skąd !Bardziej mi chodzi o to, że niech sobie dołączy do mamusiek
a z nami tu może być cały czas, mi to nie przeszkadza totalnie
![]()