LiliankaKornelka
Moderator
ja w 6+1 jakośja juz tez mialam wczoraj taki zawias chz napewno wszystko ok bo zadnych objawow ale poszperałam i w poprzedniej ciazy pierwsze mdlosci mialam 6+3 takze zobaczymy
 chociaż nie powiem, że chciałabym tym razem ominąć mdłości
 chociaż nie powiem, że chciałabym tym razem ominąć mdłości  miałam okropne bo przez cały dzień mnie trzymało, nie jadłam nic oprócz czekoladowych płatków z mlekiem. Nic innego nie wchodziło. Mięsa to wgl nie mogłam przełknąć, jajek to samo. Nie wiem jak bym funkcjonowała z córką, bo trzymały mnie jakoś do 17 tc  5 kg zleciałam
 miałam okropne bo przez cały dzień mnie trzymało, nie jadłam nic oprócz czekoladowych płatków z mlekiem. Nic innego nie wchodziło. Mięsa to wgl nie mogłam przełknąć, jajek to samo. Nie wiem jak bym funkcjonowała z córką, bo trzymały mnie jakoś do 17 tc  5 kg zleciałam 

ale ja bym nie dała rady
 ale ja bym nie dała rady  
  no nic. Akurat porównam sobie jaka będzie różnica w becie z tego samego dnia w odstępie 30 min w dwóch różnych laboratoriach
 no nic. Akurat porównam sobie jaka będzie różnica w becie z tego samego dnia w odstępie 30 min w dwóch różnych laboratoriach 

jeśli wyniki potwierdza pójdę prywatnie
 jeśli wyniki potwierdza pójdę prywatnie