Eveline.eve
Fanka BB :)
O rety ale to jest serio taki cień cienia chujocienia co ledwo widać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rety ale to jest serio taki cień cienia chujocienia co ledwo widać.
Ja też..ale ja już chyba mam te hujocienie zakodowane w oczachJa mam coś z łbem dzisiaj nie tak i z oczami chyba bo ja widzę te chujocienie wasze.
![]()
widaćZa hujocienie, by więcej się nie pokazywały!
U mnie też 3dpo ale staram się to olewać, a mój mąż wspaniałomyślnie mnie już pyta czy dziecko jest.Ale się dzisiaj rozkręciłyście dziewczyny, czytam i czytam
U mnie dopiero 15dc i 2/3dpo a już schizuje xD Myślicie, że 12 dni po ovitrelle jest sens iść na betę czy raczej bez sensu? Tak się nakręciłam na ten cykl ale coś czuję, ze jednak będę musiała się psychicznie nastroić na tą drożnośćpsychicznie i finansowo bo koszty też niemałe
![]()
Ja na szczęście mam sporo pracy i dodatkowo niedawno się przeprowadziliśmy do nowego mieszkania więc trzeba wszystko ogarnąć. A! I jeszcze zostałam ogrodnikiem - pomidory, ogórki, sałaty itd. Już starość mi chyba wjeżdża ale w sumie dziękuję sobie, że wpadłam na ten pomysł by na jednym ogródku ogarnąć mini skrzynie bo chociaż mam zajęcie, i nie googluje każdego objawuU mnie też 3dpo ale staram się to olewać, a mój mąż wspaniałomyślnie mnie już pyta czy dziecko jest.
Oczywiście, że jest. Nawet wąsa zapuściło na znak sympatii do ojca.
![]()
Ostatnio dziewczyna na tiktoku ,obserwuję ją. Babcia tak ,mama też okazało się że ma mutacje i na nfz miała operacje usunięcia .Chyba da się jakoś na NFZ, ale chyba wolę nie ryzykować![]()
Tzn. ja tam sobie żyję ok, to on ma coś nie tak z banią. Ale wiecie. No widziały gały co brały, teraz co poradzę.Ja na szczęście mam sporo pracy i dodatkowo niedawno się przeprowadziliśmy do nowego mieszkania więc trzeba wszystko ogarnąć. A! I jeszcze zostałam ogrodnikiem - pomidory, ogórki, sałaty itd. Już starość mi chyba wjeżdża ale w sumie dziękuję sobie, że wpadłam na ten pomysł by na jednym ogródku ogarnąć mini skrzynie bo chociaż mam zajęcie, i nie googluje każdego objawu![]()
Zapier^€*#@! Jajowodem ledwo mieszcząc się w zakrętach jak ojciecU mnie też 3dpo ale staram się to olewać, a mój mąż wspaniałomyślnie mnie już pyta czy dziecko jest.
Oczywiście, że jest. Nawet wąsa zapuściło na znak sympatii do ojca.
![]()
Aż się wzięłam zachłysnęłam ze śmiechu.Zapier^€*#@! Jajowodem ledwo mieszcząc się w zakrętach jak ojciec![]()
Smiechlam i padlamZapier^€*#@! Jajowodem ledwo mieszcząc się w zakrętach jak ojciec![]()