reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Załączniki

• same-office.gif
    same-office.gif
    178,9 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Ale się dzisiaj rozkręciłyście dziewczyny, czytam i czytam 😎
U mnie dopiero 15dc i 2/3dpo a już schizuje xD Myślicie, że 12 dni po ovitrelle jest sens iść na betę czy raczej bez sensu? Tak się nakręciłam na ten cykl ale coś czuję, ze jednak będę musiała się psychicznie nastroić na tą drożność 🫣 psychicznie i finansowo bo koszty też niemałe 🥵
U mnie też 3dpo ale staram się to olewać, a mój mąż wspaniałomyślnie mnie już pyta czy dziecko jest.
Oczywiście, że jest. Nawet wąsa zapuściło na znak sympatii do ojca.
wtf GIF

U mnie też 3dpo ale staram się to olewać, a mój mąż wspaniałomyślnie mnie już pyta czy dziecko jest.
Oczywiście, że jest. Nawet wąsa zapuściło na znak sympatii do ojca.
wtf GIF
Ja na szczęście mam sporo pracy i dodatkowo niedawno się przeprowadziliśmy do nowego mieszkania więc trzeba wszystko ogarnąć. A! I jeszcze zostałam ogrodnikiem - pomidory, ogórki, sałaty itd. Już starość mi chyba wjeżdża ale w sumie dziękuję sobie, że wpadłam na ten pomysł by na jednym ogródku ogarnąć mini skrzynie bo chociaż mam zajęcie, i nie googluje każdego objawu🤣

Ja na szczęście mam sporo pracy i dodatkowo niedawno się przeprowadziliśmy do nowego mieszkania więc trzeba wszystko ogarnąć. A! I jeszcze zostałam ogrodnikiem - pomidory, ogórki, sałaty itd. Już starość mi chyba wjeżdża ale w sumie dziękuję sobie, że wpadłam na ten pomysł by na jednym ogródku ogarnąć mini skrzynie bo chociaż mam zajęcie, i nie googluje każdego objawu🤣
Tzn. ja tam sobie żyję ok, to on ma coś nie tak z banią. Ale wiecie. No widziały gały co brały, teraz co poradzę.

Ja też lubię ogródkowanie! Miałam rok temu ok 80m2 warzywnika! 8-) W tym roku mam jakieś warzywka też, ale nie na dużą skalę już niestety - czasu mi zabrakło, ale kto wie co na kolejny rok będzie. :D

reklama
Do góry