reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
No aż ciekawa jestem co jutro tu będzie.
Obstawiam nieskromnie, że miałam rację i już nie wzrośnie. 😁

Ale to by było dziwne, bo to jednak domowe laboratorium chyba?
Ja u nich ten pasek w owulację miałam wręcz bordowy

Inna sprawa, że ja w żadne bóle nie wierzę bo od wczoraj mam takie bóle a owulacja na bank gdzieś za tydzień mniej więcej

Inna sprawa, że ja w żadne bóle nie wierzę bo od wczoraj mam takie bóle a owulacja na bank gdzieś za tydzień mniej więcej
Ja tak bardziej podejrzewam, że to 0,23 to już spadek tego lh..ale no nie wiem, zobaczymy, dziwna to byka akcja, taka typowo jak znam na owulacje 😏 ale może być też także że ona dopiero w natarciu, w razie w wolałam coś podziałać 😄

A nie wiem w sumie jaka to marka. 🤔
Ale myślę, że to drugi cykl na słabszym wybarwieniu już u Luny.

Tak, ja teraz mam domowe laboratorium, super się wybarwiają, no tylko póki co od środy wieczora spada to lh, chyba że tak jest, że to skacze, nie mam doświadczenia za bardzo z testami owu 😏

reklama
Do góry