No to zdecydowanie, no zobaczymy co czerwiec przyniesieNo może nie jest to super optymalne, ale jednak zawsze to coś. Lepiej przed, niż po.![]()

Aktualnie to oby do jutra i oby jutro mnie nic nie bolało, bo dziś to jakbym w brzuchu szambo miała

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zdecydowanie, no zobaczymy co czerwiec przyniesieNo może nie jest to super optymalne, ale jednak zawsze to coś. Lepiej przed, niż po.![]()
Ooo to u mnie w skarpetach hahhaha, jest szansaU mnie też przed owu było.
Ale bez skarpet.A któraś mówiła, że skarpety muszą być?
![]()
Ooo to u mnie w skarpetach hahhaha, jest szansa![]()
Tak, testowałam. Wydaje mi się że coś tam przebija ale oddaje wam do oceny. Jutro rano powtórzę i zobaczymy.@RóżowaAura jak tam u Ciebie? Testowałaś dziś?
Gdzie ten test do oceny?Tak, testowałam. Wydaje mi się że coś tam przebija ale oddaje wam do oceny. Jutro rano powtórzę i zobaczymy.
Przepraszam byłam nie obecna przez weekend na forum. Spędzałam go na wyjeździe z mężem![]()
Tak, ja ściągam skarpety tylko na nocAle że Ty w skarpetach?![]()
Załącznik uciekł hehe już jest edytowałam wiadomość.Gdzie ten test do oceny?![]()