reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WĄTEK ZAMKNIĘTY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Założę się że jeszcze siedzisz w domu owinięta folią, panienko od teorii spiskowych. Dramat, mam nadzieję, że nigdy nie natrafię na takie osoby w rzeczywistości. Piszę do administracji o usunięcie konta, bo widzę, że nie ma takiej opcji nigdzie w ustawieniach i obym zapomniała o tej nieśmiesznej przygodzie

reklama
Kora foliara i wszystko jasne!
Think About It GIF by Big Potato Games

Założę się że jeszcze siedzisz w domu owinięta folią, panienko od teorii spiskowych. Dramat, mam nadzieję, że nigdy nie natrafię na takie osoby w rzeczywistości. Piszę do administracji o usunięcie konta, bo widzę, że nie ma takiej opcji nigdzie w ustawieniach i obym zapomniała o tej nieśmiesznej przygodzie
Owinięta folią nie siedzę 😁 a Z domu wychodzę, nie martw się o to.
I dla Twojej informacji były już takie osoby jak Ty. Gównoburze siały i później nagle znikały.
Nikt Ci nie zabraniał konta zakładać i zadawać pytań bo od tego jest właśnie forum.
Tylko Ty się przyczepiłaś od razu a nikt Ci nic złego nie napisał tak patrząc na ten wątek a później od hien właśnie Ty kobiety nazywasz. Coś tu jest nie halo co? Pokory trochę.

No wiesz co @93kora od tej strony to Cie nie znałam 🤣😅

Swoją drogą kiedyś był taki sposób na "odchudzanie" jakieś tam peelingi z fusów po kawie i owijanie się folia spożywczą 🙈
Jeszcze nie wszystko stracone 🤣🤣🤣.
Może akurat nie będę musiała korzystać z pomocy chirurga plastycznego 😁😁😁 .

Widziałam na Temu takie folie co niby się po nich cudnie chudnie ale nie wierzę w takie wynalazki.

Kiedyś był odcinek Kiepskich jak Boczka chcieli odchudzić i go właśnie od stóp do głowy w taką folie wsadzili 🤣🤣

I co Ty uważasz, że jakaś kobieta zakłada nowe konto, dodaje nowy wątek, odpala kadzidło, a później siedzi i odprawia modły "oby tylko weszła na ten wątek lady kora i coś napisała żebym rozpętała gównoburzę i skłócę stare użytkowniczki"? Wy żyjecie w jakimś oddzielnym uniwersum, naprawdę

I co Ty uważasz, że jakaś kobieta zakłada nowe konto, dodaje nowy wątek, odpala kadzidło, a później siedzi i odprawia modły "oby tylko weszła na ten wątek lady kara i coś napisała żebym rozpętała gównoburzę i skłócę stare użytkowniczki"? Wy żyjecie w jakimś oddzielnym uniwersum, naprawdę
Bywały takie przypadki.
Nie nie żyjemy w wykreowanym świecie, serio.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry