reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Może listonosz wpadnie z listem, to go wykorzystam...a jak nie, to pozostaje mi czekać i liczyć, że dziewczynskie plemniki mego męża są faktycznie jak wojownicze żółwie ninja i dożyją do wieczora 🤣🤣🤣
A że chlop ma 47 lat, to kuzwa uj z tego pewnie będzie 😆😆

reklama
Nic aparat nie wychwycił, do tego progesteron 3.5
Dostałam obuchem w łeb, serio. Nawet nie wiem co pisać co powiedzieć. Co ja do cholery szczam ze mi każdy test nadzieję robi. Nawet popłakać się nie mogę bo jestem w pracy
Bardzo mi przykro, że tak to się potoczyło... Nawet nie wiem, co powiedzieć, bo wiem, jak bardzo Ci zależało. Masz prawo czuć się rozbita i zła. Przytulam Cię mocno, choćby wirtualnie

Do góry