reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Taka to ma dobrze pod tym palmami 🤣
Noo a jeszcze w końcu cieplutko i słonko świeci 😍
20250525_095023.jpg

reklama
Hej, muszę Was nadgonić od wczoraj tyle stron natrzaskałyście wow 😅 musiałam wczoraj trochę "ochłonąć". Choć i tak w szale zlosci zakończyłam toksyczna znajomość- w sumie to nie wiem po co ją ciągnęłam ale mój podły humor wczoraj pomógł się od niej odciąć. Co do starań, nie wiem... Z jednej strony te testy owu pokazały owulacje a przez branie supli ciągle wydłuża mi się cykl, wcześniej 26 dni, później 28, teraz wychodzi ze będzie 30 dniowy. Moze cos tui sie normuje, drugiej strony martwi mnie ze od 3 cykli po owulacji cos jest nie tak. Bol caly czas od owulacji, nudnosci, bol piersi. Zupelnie jak na poczatku ciaży. I to nie jest tak ze na sile sobie wyszukuje objawow. Nie, czuje sie ujowo. Nie bylo tak do tej pory. Ciagle sa jakies cienie na testach. Jakoś opadłam z całej tej ochoty na staranie... pozostaje mi czekać na okres a po nim pójdę do ginekolog na sprawdzenie podwozia. Po wczorajszym hujoteście już mi lepiej, teraz to mam wstręt do testów i już nigdy więcej nie zrobię przed tylko jak będzie mi się spóźniać * 😅
*tak sobie wmawiam wiadomo 🤣

Hej, muszę Was nadgonić od wczoraj tyle stron natrzaskałyście wow 😅 musiałam wczoraj trochę "ochłonąć". Choć i tak w szale zlosci zakończyłam toksyczna znajomość- w sumie to nie wiem po co ją ciągnęłam ale mój podły humor wczoraj pomógł się od niej odciąć. Co do starań, nie wiem... Z jednej strony te testy owu pokazały owulacje a przez branie supli ciągle wydłuża mi się cykl, wcześniej 26 dni, później 28, teraz wychodzi ze będzie 30 dniowy. Moze cos tui sie normuje, drugiej strony martwi mnie ze od 3 cykli po owulacji cos jest nie tak. Bol caly czas od owulacji, nudnosci, bol piersi. Zupelnie jak na poczatku ciaży. I to nie jest tak ze na sile sobie wyszukuje objawow. Nie, czuje sie ujowo. Nie bylo tak do tej pory. Ciagle sa jakies cienie na testach. Jakoś opadłam z całej tej ochoty na staranie... pozostaje mi czekać na okres a po nim pójdę do ginekolog na sprawdzenie podwozia. Po wczorajszym hujoteście już mi lepiej, teraz to mam wstręt do testów i już nigdy więcej nie zrobię przed tylko jak będzie mi się spóźniać * 😅
*tak sobie wmawiam wiadomo 🤣
Tez mnie zastanawiaja te moje chujocienie. Ale ja zazwyczaj w ten sam dzien robie bete, ktora wlasnie sprowadza na ziemie. Tylko czemu jak zrobie test krotko po okresie, ze wiadomo, ze nie ma prawa byc ciaza to nie ma zadnych cieni? Ja jutro cisne do gina, 15 dc, zobaczymy czy i co sie dzieje. Po cichu licze na to, ze powie ok, mozemy podac zastrzyk czy cos bo ja nienawidze dzialac po omacku.

reklama
Do góry