asiaelakasia
Aktywna w BB
To dobra wiadomość że jest taka możliwośćTak. Podaje się wtedy metotreksat

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobra wiadomość że jest taka możliwośćTak. Podaje się wtedy metotreksat
Oczywiście pamiętajcie, że każdy przypadek jest inny. Zależy jak duża jest ciąża i gdzie się zagnieździ. Mój "nowy" lekarz np. mówił mi ostatnio, że jeśli ciąża jest w jajowodzie to i tak najczęściej go usuwają bo jeśli jest uszkodzony (a na 90% jest, to zostawienie go grozi powtórką
ehh…Oj nieee, podają to tylko w szpitalu i kontrolują betę, bo przy meto beta często rośnie jeszcze przez jakiś czas, a dopiero później spada
Myślę że jedno i drugie...Hejka. Ja się dziś totalnie kiepsko czuję. Jest mi źle niedobrze i nie mam siły. Poszłabym spać.
I ciekawe czy to ciążowe uczucie czy to ta pogoda.
Wypisze co potrzeba
No tak rozumiem ale najpierw to wogole muszę potwierdzić CP ,a lekarza mam dopiero na 17 czerwca. Warto chyba też zobaczyć na USG czy cokolwiek widać . Są różne przypadki też poza CP.
Oj nieee, podają to tylko w szpitalu i kontrolują betę, bo przy meto beta często rośnie jeszcze przez jakiś czas, a dopiero później spada
Mam dziś dokładnie to samo, w dodatku nasilony refluks. Jeden dzień lepszy, w drugim ciut gorzej, dziś ta druga wersjaHejka. Ja się dziś totalnie kiepsko czuję. Jest mi źle niedobrze i nie mam siły. Poszłabym spać.
I ciekawe czy to ciążowe uczucie czy to ta pogoda.
To dobra wiadomość że jest taka możliwość![]()