Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zdecydowanie myślę, że warto drążyć temat. Fajnie że szukasz kogoś innego, trzymam kciuki żeby trafił Ci się ktoś kto pomożeNo właśnie ja badania robiłam i one zdecydowanie wskazują, że coś jest nie tak. Ale dwóch lekarzy to trochę zbyło, bo właśnie w usg nic nie widać. Dlatego szukam teraz kogoś innego.
Kompletnie nie kumam… 15 dc, pecherzyk 18 mm, endo podobno liche, sluz wg lekarza juz gestnieje. Wg niego cykl bezowulacyjny. Niby sie spodziewalam, ale no nie kumam.
Co ja mówiłam o truskawkowej pełni? Że super energia, zmiany?
No to mam swoje zmiany, bojler elektryczny nam przeciekł i zalał piwnicę![]()
Ja biorę miovelie pro i tam jest 2000 mio-inozytoluA jeszcze jedno pytanie, jaką dawkę inozytolu przyjmujecie?
Nie wiem. Mysle o tym odkad wrocilam. Plus przepisal dostinex. Ku*wa, nie klei mi sie tu cos.Jak może być bez owulacyjne jak masz pęcherzyk 18mm![]()
On sie przyczepil sluzu.Jak może być bez owulacyjne jak masz pęcherzyk 18mm![]()
Ojej co się stało?Jezu co za dzieńnadrabiam was ale nie mogę się skupić. Nasz psiak jest w złym stanie. Nie wykluczone że to ostatnia noc
siedzę i wyje
Boże co za dzien
![]()