reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja też przez ostatnie miesiące czułam się ciągle zmęczona, bez względu na to ile spałam. Jak czytałam synowi książki na kanapie to potrafiłam na chwilę przysnąć i gadałam mu jakieś głupoty, bo byłam między snem a jawą 🙈
Zaczęło się poprawiać jak zwiększyłam dawkę letroxu (teraz biorę 50) i zaczęłam tak naprawdę regularnie zażywać witaminy, czyli wit D3 (8-10k IU ale nie wiem czy nie powinnam jeszcze więcej, bo ja miałam jakiś tragiczny wynik), K2, magnez, kwasy omega i wiadomo te do planowania ciąży. Teraz jeszcze sobie zamówiłam żelazo, bo mimo że mi się trochę ferrytyna podniosła, to dalej jest za niska. No i spacery i jak najwięcej aktywności na świeżym powietrzu! + Chodzenie spać między 22-23, co akurat mój syn na mnie wymusza swoimi wczesnymi pobudka😜
Dokładnie po takim zestawie mi się zaczęło robić znacznie lepiej...wit d biorę też codziennie 8 tys..

reklama
Gdy nawet okres robi Cie w uja i rano mikro plamienie na brązowo i cisza...

Załączniki

• 2t1ddy.jpg
    2t1ddy.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 14
Kompletnie nie kumam… 15 dc, pecherzyk 18 mm, endo podobno liche, sluz wg lekarza juz gestnieje. Wg niego cykl bezowulacyjny. Niby sie spodziewalam, ale no nie kumam.
Kochana, ja śluz mam zawsze taki sam, w sensie mam kremowy tylko barwy zmienia i lepkość....nie mam żadnego kurzego jaja..
W dwie ostatnie ciążę zaszłam z pierwszego i drugiego strzału....

Dopiero jak córka pójdzie spać 😅 zaraz pewnie wrócą z dworu to kolacja, kąpiel i spanko 😁 dodatkowo dziś przyszedł ten żel FertilSafe Plus, więc nie może się zmarnować 🤭😅
O właśnie, też muszę ten żel zamówić, tylko zapomniałam, jak się nazywa, więc dzięki za przypomnienie 😆

Kochana, ja śluz mam zawsze taki sam, w sensie mam kremowy tylko barwy zmienia i lepkość....nie mam żadnego kurzego jaja..
W dwie ostatnie ciążę zaszłam z pierwszego i drugiego strzału....
Mnie teraz zastanawia… Skad on wie ze on gestnieje a nie np dopiero sie rozkreca? Jak zyje nie mialam owu wczesniej niz 17-18 dc. I to na stymulacjj

reklama
U mnie do dodania testu spoko. Ale cała reszta pozostawia wiele do życzenia. W tej kwestii daje rade flo.
Macie flo darmowe?ja kiedyś miałam ale ta aplikacja mi przepadła po zmianie telefonu i nie pamiętałam loginu i hasła i jakoś tak zainstalowałam inną bo flo nie było do końca darmowe i nie mogłam korzystać z niego tak jak kiedyś

Do góry