reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Siknęłam rano na pinka, nie wiem po co. 9/10dpo i 12dni po ovi. Cień cienia jest ale to pewnie po ovi. Idę jutro rano na betę i progesteron tylko muszę wyłudzić skierowanie z luxmedu. Ale raczej wiem, że muszę się szykować na tą drożność 😓
A ja walczę ze sobą, żeby nie testować za wcześnie, bo te kreski po zastrzyku robią mi w głowie kipisz. Fajnie wyglądają, a za parę dni biel. Oby u Ciebie było inaczej! Niech się utrzymają te kreski 😁

Apka Premom, testy domowe labolatorium albo easy home :)
Zazdroszczę, że macie taki wgląd w swój cykl. U mnie testy wychodziły wiecznie pozytywne 😅 owulacja cały cykl 🤣

Oh ok teraz też to poczułam, teraz to rozumiem. Dwie kolejne ciążę w rodzinie. Akurat teraz, cholera nie sądziłam że to może tak zaboleć kiedy się starasz. Szczęście innych, przecież nie miałam takiego ciśnienia a teraz, jakie to wstrętne uczucie...
Przechodziłam przez to i rozumiem... Ściskam 🫂

Wiecie jakie ja mam dziwne włosy? Pierwsza linia górnych prosta wszystko pod spodem włosy kręcone ! 😱
Może warto spróbować wydobyć skręt? 😃

A ja walczę ze sobą, żeby nie testować za wcześnie, bo te kreski po zastrzyku robią mi w głowie kipisz. Fajnie wyglądają, a za parę dni biel. Oby u Ciebie było inaczej! Niech się utrzymają te kreski 😁

Zazdroszczę, że macie taki wgląd w swój cykl. U mnie testy wychodziły wiecznie pozytywne 😅 owulacja cały cykl 🤣

Przechodziłam przez to i rozumiem... Ściskam 🫂

Może warto spróbować wydobyć skręt? 😃
Nieeee ! Zaproponowała mi moja fryzjerka ale ja nie chce mieć takich włosów ! Nie wyobrażam sobie tego :D.
Mam lokówkę, falownicę i karbownice jak potrzeba mi jakiejś fryzury to używam tego 😂 bo ma co dzień pałam miłością ogromną do mojej prostownicy.

Testowałam te nowe testy z zestawu,co tutaj wstawiłam z allegro i się według mnie spoko wybarwiają. Narazie siknełam na dwa 🤔 i dla porównania z domowego lab zrobiłam z tej samej próbki i apka na obu pokazała 0.58 także chyba są ok - jeszcze w nocy sikne i sprawdzę jak się ma sytuacja bo wczoraj musiał być pik:)
O, naprawdę bardzo fajnie się wybarwiają, podobnie do domowego laboratorium 😀 a cena bardzo niska.

reklama
Do góry