kami1094
Fanka BB :)
Zawsze możesz pisać privOki, będę wdzięczna za infoa kiedy masz wizytę ?
Zapytalabym najchętniej jak się czujesz, czy mas jakieś objawy ciąży itp, ale to nie ten wątek![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze możesz pisać privOki, będę wdzięczna za infoa kiedy masz wizytę ?
Zapytalabym najchętniej jak się czujesz, czy mas jakieś objawy ciąży itp, ale to nie ten wątek![]()
No ja mam bardzo różnie. Właśnie w maju miałam w 19-20dc owulke, bo pik był w 18dc.Idziemy łep w łep, tylko że ja owu w 20dc![]()
A ja walczę ze sobą, żeby nie testować za wcześnie, bo te kreski po zastrzyku robią mi w głowie kipisz. Fajnie wyglądają, a za parę dni biel. Oby u Ciebie było inaczej! Niech się utrzymają te kreskiSiknęłam rano na pinka, nie wiem po co. 9/10dpo i 12dni po ovi. Cień cienia jest ale to pewnie po ovi. Idę jutro rano na betę i progesteron tylko muszę wyłudzić skierowanie z luxmedu. Ale raczej wiem, że muszę się szykować na tą drożność![]()
Zazdroszczę, że macie taki wgląd w swój cykl. U mnie testy wychodziły wiecznie pozytywneApka Premom, testy domowe labolatorium albo easy home![]()
Przechodziłam przez to i rozumiem... ŚciskamOh ok teraz też to poczułam, teraz to rozumiem. Dwie kolejne ciążę w rodzinie. Akurat teraz, cholera nie sądziłam że to może tak zaboleć kiedy się starasz. Szczęście innych, przecież nie miałam takiego ciśnienia a teraz, jakie to wstrętne uczucie...
Może warto spróbować wydobyć skręt?Wiecie jakie ja mam dziwne włosy? Pierwsza linia górnych prosta wszystko pod spodem włosy kręcone !![]()
Jasne, że zdążycie!Cholera. Mąż wraca jutro w nocy, a może się uda koło 22 to jeszcze na niego poczekam. Zdążymy ?![]()
Też używałam tego olejku na końcówki i tak od połowy włosów i jest świetny, bo też mam puszące się włosy.Ja Ci polecę odżywkę i olejek, u mnie działa, do tego jak się cudnie włosy rozczesują!Zobacz załącznik 1707684Zobacz załącznik 1707685
Dzięki, umiesz pocieszyć, już mu pisze, że ma założyć kapelusz czarodziejaJasne, że zdążycie!Czekaj na królewicza, niech swoją magiczną różdżką poczaruje jutro
![]()
Hahaha, aż ciężko mi to sobie wyobrazićWiecie jakie ja mam dziwne włosy? Pierwsza linia górnych prosta wszystko pod spodem włosy kręcone !![]()
Nieeee ! Zaproponowała mi moja fryzjerka ale ja nie chce mieć takich włosów ! Nie wyobrażam sobie tegoA ja walczę ze sobą, żeby nie testować za wcześnie, bo te kreski po zastrzyku robią mi w głowie kipisz. Fajnie wyglądają, a za parę dni biel. Oby u Ciebie było inaczej! Niech się utrzymają te kreski
Zazdroszczę, że macie taki wgląd w swój cykl. U mnie testy wychodziły wiecznie pozytywneowulacja cały cykl
Przechodziłam przez to i rozumiem... Ściskam
Może warto spróbować wydobyć skręt?![]()
O, naprawdę bardzo fajnie się wybarwiają, podobnie do domowego laboratoriumTestowałam te nowe testy z zestawu,co tutaj wstawiłam z allegro i się według mnie spoko wybarwiają. Narazie siknełam na dwai dla porównania z domowego lab zrobiłam z tej samej próbki i apka na obu pokazała 0.58 także chyba są ok - jeszcze w nocy sikne i sprawdzę jak się ma sytuacja bo wczoraj musiał być pik
![]()
Weź przestańHahaha, aż ciężko mi to sobie wyobrazić![]()