Eveline.eve
Fanka BB :)
Bo jak robiłam w 9dpo po Twojej niespodziance to był biały jak śnieg więc stwierdziłam, że nie są złe. A dzisiaj zostałam WYDYMANA.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo jak robiłam w 9dpo po Twojej niespodziance to był biały jak śnieg więc stwierdziłam, że nie są złe. A dzisiaj zostałam WYDYMANA.![]()
Zdjęcia testu dopiero po namowach, nie zasikany drugi ajjj komisja niepocieszonaNiby za co tym laczkiem![]()
Zdjęcia testu dopiero po namowach, nie zasikany drugi ajjj komisja niepocieszona
Ej na wzdęcie ostatnio lekarz mi kazał brać mamilax, bo też narzekałamMoje fizycznie w porządku, oprócz tego, że mam takie wzdęcia, że wyglądam na jakiś 7 miesiąc.
Aczkolwiek przeżyję kuźwa wszystko, nawet jeśli przemienię się w słonia.
Czekam już bardzo bardzo do tej środy - z jednej strony wiadomo, ekscytacja i ogromna nadzieja, a z drugiej tak samo ogromny strach... Boję się pustego jaja.
![]()
Moja córka też nosi imię po zmarłej mamie swojego taty. Mąż miał 3 lata,gdy umarłaJa też mam imię po zmarłej mamie mojego taty![]()
Klaudia ?Nieee, ale możecie zgadywac![]()
Już po ptokach, sama się przyznałaKlaudia ?