Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było tak, że bety rosły super, progesteron prawie 40 i poroniłam raz w 6 a raz w 8 tyg...A jak to było u Ciebie?![]()
Ja użyłam żelu dwa razy i szczerze to dla mnie daje takie nieprzyjemne uczucie klejenia sięU mnie bez zmian, 14 dc testy na prawie zero a pik wywali w 16dc w ciągu kilku godzinpozostaje czekać, wczoraj był seks, dziś może będzie, jutro i w środę na pewno. Stary wrócił tak napalony z kawalerskiego ze wczoraj chciała 3 razy
wczoraj bez żelu ale od teraz już bym chciała używać.
Ja użyłam żelu dwa razy i szczerze to dla mnie daje takie nieprzyjemne uczucie klejenia sięnie wiem czy jeszcze go użyję
I może z tego razu powstał Kropek?Dokładnie miałam takie same odczucia. Raz użyłam i tak dziwnie lepko było.![]()
I może z tego razu powstał Kropek?![]()
Wiem, że było masę razy już o tym…
Dziewczyny doradźcie, jakie badania krwi jeszcze wykonać? Starania ponad rok bez jakiegokolwiek rezultatu. Myślę, czy teraz na początku cyklu nie sprawdzic jeszcze co i jak.