reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ej kurcze no faktycznie ! Sprawdziło się to u @kami1094, u @loumarie i u mojej przyjaciółki 😄 wiem, że jeszcze u innych dziewczyn z forum 😁 my też użyliśmy teraz go dwa razy, bo były tylko dwa seksy, myślę, że starczą. Bo seksy były wieczorem 11.06 gdzie były już mocne krechy i 12.06 rano wyłapałam pik, ale mocniejszy pik musiał być właśnie w nocy z 11.06 na 12.06, bo tego 12.06 od 18 zaczęłam czuć już bóle owulacyjne, które o godzinie 21 już były intensywne, więc wiedziałam, że ta owulacja będzie w nocy, więc seks był tego 12.06 wieczorem, bo owulka pewnie była w nocy z 12 na 13.06 a 13 już nie działaliśmy, więc mam nadzieję, że to starczyło 🙈🤭 I, że ten żel zadziałał 😍
Na pewno nie zaszkodził! 🩷🧡💛

reklama
Jak kreska pięknie ściemnieje! 😄
Bo ja chcę patyk pamiątkowy. 😌
Też mam takie dwa testy pamiątkowe z córką 🥹 I to są pierwsze dwa testy i jedyne, bo wtedy zrobiłam pierwszy test tydzień po planowanej @ i miałam jasna kreskę, a dwa dni później już mocne kreski i więcej testów nie robiłam, ani bety ani nic, dopiero pierwsza wizyta u gina w 8 TC 🤭

A w ogóle wkurzyła mnie moja przyjaciółka… która o planowaniu dzieci nie ma pojęcia, ale gadała ze swoją przyjaciółką lekarka (Psychiatrką) (w sumie wie wiadomo po co, bo ona dzieci nie planuje) i ta przyjaciółka jej powiedziała, że jeśli nie staramy się od 3 miesięcy co 2 dni to nie możemy tego nazwać staraniami. I pewnie dlatego nam nie wychodzi. Tak mi się przykro zrobiło… :( bo naprawdę nie możemy przez cały cykl co 2 dni… sprawdzam sobie testami, wiem kiedy jest owulacja i wtedy działamy, ale czy to znaczy że staramy się za mało? Że nie może mi być przykro?

reklama
Ej kurcze no faktycznie ! Sprawdziło się to u @kami1094, u @loumarie i u mojej przyjaciółki 😄 wiem, że jeszcze u innych dziewczyn z forum 😁 my też użyliśmy teraz go dwa razy, bo były tylko dwa seksy, myślę, że starczą. Bo seksy były wieczorem 11.06 gdzie były już mocne krechy i 12.06 rano wyłapałam pik, ale mocniejszy pik musiał być właśnie w nocy z 11.06 na 12.06, bo tego 12.06 od 18 zaczęłam czuć już bóle owulacyjne, które o godzinie 21 już były intensywne, więc wiedziałam, że ta owulacja będzie w nocy, więc seks był tego 12.06 wieczorem, bo owulka pewnie była w nocy z 12 na 13.06 a 13 już nie działaliśmy, więc mam nadzieję, że to starczyło 🙈🤭 I, że ten żel zadziałał 😍
Ja też w dniu piku używałam żelu, oby jego super właściwości sprawdziły się i u mnie 😂 nogi w górę też poszły 😂

Do góry