niezapominajka876
Fanka BB :)
Ej a w sumie kiedy tego żelu używać? Owulację powinnam mieć w czwartek, czy od dziś jest sens?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma prawo być Ci przykro !A w ogóle wkurzyła mnie moja przyjaciółka… która o planowaniu dzieci nie ma pojęcia, ale gadała ze swoją przyjaciółką lekarka (Psychiatrką) (w sumie wie wiadomo po co, bo ona dzieci nie planuje) i ta przyjaciółka jej powiedziała, że jeśli nie staramy się od 3 miesięcy co 2 dni to nie możemy tego nazwać staraniami. I pewnie dlatego nam nie wychodzi. Tak mi się przykro zrobiło…bo naprawdę nie możemy przez cały cykl co 2 dni… sprawdzam sobie testami, wiem kiedy jest owulacja i wtedy działamy, ale czy to znaczy że staramy się za mało? Że nie może mi być przykro?
Sprawdź dziś z ciekawości jaki masz owulakCiążowe to ciążowe... a ile owulaków w szafie leży.
Będę mogła testować teorię czy w ciąży owulaki są pozytywne.![]()
Ja użyłam w dzień piku i dzień przed. Ale się zraziłam szczerze mówiąc do tej lepkościEj a w sumie kiedy tego żelu używać? Owulację powinnam mieć w czwartek, czy od dziś jest sens?
Sprawdź dziś z ciekawości jaki masz owulak![]()
Niech ta Pani zostanie przy psychiatrii może lepiej ;-). Nie przejmuj się głupim pie********m!A w ogóle wkurzyła mnie moja przyjaciółka… która o planowaniu dzieci nie ma pojęcia, ale gadała ze swoją przyjaciółką lekarka (Psychiatrką) (w sumie wie wiadomo po co, bo ona dzieci nie planuje) i ta przyjaciółka jej powiedziała, że jeśli nie staramy się od 3 miesięcy co 2 dni to nie możemy tego nazwać staraniami. I pewnie dlatego nam nie wychodzi. Tak mi się przykro zrobiło…bo naprawdę nie możemy przez cały cykl co 2 dni… sprawdzam sobie testami, wiem kiedy jest owulacja i wtedy działamy, ale czy to znaczy że staramy się za mało? Że nie może mi być przykro?
A, czekaj! Bo Ty też wiecznie biegałaś sikać nawet bez ciąży - tak jak ja?Akurat się wysikałam.(jak średnio co 30 minut
)
Potem zerknę i wam pokaże.![]()
A żelu ja używałam więcej w dni przed owulacją, jak nie było żadnego śluzu "białko jajka", żeby żel go imitował.Ej a w sumie kiedy tego żelu używać? Owulację powinnam mieć w czwartek, czy od dziś jest sens?
A, czekaj! Bo Ty też wiecznie biegałaś sikać nawet bez ciąży - tak jak ja?![]()
Niech spierdala. Mam nadzieje, ze nie wykropkuje.A w ogóle wkurzyła mnie moja przyjaciółka… która o planowaniu dzieci nie ma pojęcia, ale gadała ze swoją przyjaciółką lekarka (Psychiatrką) (w sumie wie wiadomo po co, bo ona dzieci nie planuje) i ta przyjaciółka jej powiedziała, że jeśli nie staramy się od 3 miesięcy co 2 dni to nie możemy tego nazwać staraniami. I pewnie dlatego nam nie wychodzi. Tak mi się przykro zrobiło…bo naprawdę nie możemy przez cały cykl co 2 dni… sprawdzam sobie testami, wiem kiedy jest owulacja i wtedy działamy, ale czy to znaczy że staramy się za mało? Że nie może mi być przykro?