reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2026

A te ubrania ciążowe w hm to w każdym sklepie myślicie że są? Nigdy się nie rozglądałam specjalnie ale też nigdy mi w oko nie wpadły takowe, może mój sklep akurat nie ma... 🤔

reklama
O a możesz powiedzieć jakie leki teraz bierzesz i docelowo z czym zostaniesz?
Ja np zastanawiam się jak długo będę miała utrogestan, bo w sumie dostałam go chyba na wszelki wypadek, nie wiem...
Prolutex biorę jeszcze przez dwa tygodnie, od dzisiaj zmieniam cyclogest na utrogestan. Przez dwa tygodnie 3x1, potem tydzień 2x1, i potem 1x1 i przed prenatalnymi odstawiam całkowicie. Glucophage biorę jeszcze dwa tygodnie. Zostaje mi na stałe euthyrox i acard. :)

dżinsy? A daj spokój, legginsy, albo spodnie dresowe, a już jak bardzo lubisz dżins to kiedyś widziałam w lidlu dżinsowe spodnie ciążowe 😎 ja się bardziej martwię jak będzie ślisko to jak ja z takim benzolem będę gdzieś człapać 🤣 jak ja bez bebzola to mam problemy z równowagą. Przeważnie i tak wszędzie autem ale.. do lidla na przeciwko nie wypada jechać 🫣
Byłam w hm i są naprawdę ekstra ceny. Kupiłam dwie pary legginsów za łączną kwotę 28zl! Było też mnóstwo jeansów za 30/40zl

A te ubrania ciążowe w hm to w każdym sklepie myślicie że są? Nigdy się nie rozglądałam specjalnie ale też nigdy mi w oko nie wpadły takowe, może mój sklep akurat nie ma... 🤔
Ja byłam akurat w dwóch i były i tu i tu. Ale rozmiarowo właśnie dużo xS/s było, a ja potrzebuję większe a nie miałam czasu grzebać za swoim rozmiarem :) a trzeba szukać niestety bo były pomieszane pomiędzy normalne kolekcje.

To właśnie u mnie było wszystko osobno i spory wybór rozmiarów
Ooo super :) ja właśnie widziałam takie kolarki ciążowe za chyba 15 zł, więc ceny bardzo fajne. Ale i tak najbardziej marzą mi się dżinsowe ogrodniczki na duży brzuszek - widziałam w lidlu je kiedyś w ofercie i na pewno się skuszę na jesieni :)

Ooo super :) ja właśnie widziałam takie kolarki ciążowe za chyba 15 zł, więc ceny bardzo fajne. Ale i tak najbardziej marzą mi się dżinsowe ogrodniczki na duży brzuszek - widziałam w lidlu je kiedyś w ofercie i na pewno się skuszę na jesieni :)
O takie cuś?

Jezu tak, ogrodniczki w ciąży to mój mokry sen 🤣 jakby któraś widziała, to dawajcie znać!

reklama
Do góry