Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blady ale pozytywny tak? Że owu tuż za rogiem?U mnie test owu bardzo blady jak na 16dc. Może ściemnieje w ciągu dnia, a może owu się przesunęłanawet takie jednodniowe przesunięcie byłoby mi na rękę.
Wiesz jak się śmiałamHit, takiego scenariusza telenowela nie przewidziałanie odbiegamy od brazylijskich
Mam nadzieję, że nie wypiłaś tej kawyWiesz jak się śmiałama najlepsze, że paluchy wsadziłam do gorącej kawy żeby go ratować, ale utonął...musiałam łowić łyżka
![]()
Nie hahah, ale jaka byłam zła, no tyle co zrobiona, ja ledwo na oczy widzę, macham tym testem i jebs...lepiej się ta środa nie mogła zacząćMam nadzieję, że nie wypiłaś tej kawy![]()
Marcówki są zajebistemam nadzieję, że znów będę na marcowkach
![]()
Kupiłam wczoraj robot sprzątający od Xiaomi.
Ciekawa jestem jak się sprawdzi i na ile mnie i męża wyręczy.![]()
Mi też 4Mi by wychodził 4 marca teraz, ale ja na pewno miałabym przynajmniej wywołanie z tydzień wcześniej więc i tak raczej by wypadł luty
Mi by wychodził 4 marca teraz, ale ja na pewno miałabym przynajmniej wywołanie z tydzień wcześniej więc i tak raczej by wypadł luty
Mi też 4![]()