SzklanaKulka
Fanka BB :)
Z tego co wiem to ma taki obowiązekMelduję, że udało się wysłuchać tętno detektoremtym samym kupiłam sanco. Mam nadzieję, że jutro szef mnie wypuści trochę wcześniej, żebym mogła zdążyć dojechać na badanie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co wiem to ma taki obowiązekMelduję, że udało się wysłuchać tętno detektoremtym samym kupiłam sanco. Mam nadzieję, że jutro szef mnie wypuści trochę wcześniej, żebym mogła zdążyć dojechać na badanie
Teoretycznie tak, ale ja oficjalnie nie zgłaszałam jeszcze ciąży w kadrachZ tego co wiem to ma taki obowiązekjeśli ma się badania w czasie pracy i nie można ich wykonać w czasie wolnym to musi.
Zgłosiłam się do mojego ginekologa i dostałam odpowiednie lekarstwo na receptęMa może któraś z Was upławy które powodują świąd? Nie wiem czy to normalne czy zgłosić się do lekarza z tym?
dziś zaczynam 9tyHej, rozgość siektory tydzien ?
Ja niestety nie. Odczuwam głód lecz cokolwiek zjem to toaleta jest moją przyjaciółką... ;-( za chwilę 12 tydzień- liczę, że powoli mdłości i wymioty ustąpią...dziś zaczynam 9tymam od razu pytanie
czy któraś z Was ma taki mega wilczy apetyt jak ja?
![]()
Kiedy Ci się zaczęło? Bo ja ostatnie dni mam wrażenie że coraz gorzej, a dopiero zaczęłam 9 tydzień...Ja niestety nie. Odczuwam głód lecz cokolwiek zjem to toaleta jest moją przyjaciółką... ;-( za chwilę 12 tydzień- liczę, że powoli mdłości i wymioty ustąpią...
U mnie takie mega złe samopoczucie trwa od 6 tygodnia ciąży.Kiedy Ci się zaczęło? Bo ja ostatnie dni mam wrażenie że coraz gorzej, a dopiero zaczęłam 9 tydzień...
Hej! Miałam tak w ósmym/dziewiątym tygodniu, na szczęście przeszłodziś zaczynam 9tymam od razu pytanie
![]()
Mnie na szczęście ominęłodziś zaczynam 9tymam od razu pytanie
![]()
Ja mam od tygodnia, zgage wilczy apetyt, takie ssanie w brzuchu co chwile, co 2h bym jadladziś zaczynam 9tymam od razu pytanie
![]()