reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jeszcze chwila i pewnie @nieznośne_poplątanie też dołączy :)
@nieznośne_poplątanie jak się czujesz , robisz jutro kolejną betę?
Powinnam łapać się na ostatnie dni lutego, ale znając moją historię, to dobrze będzie, jak dotrwam do jego początku. 😅

Dziś czuję się lepiej, dziękuję. Plamienie było tylko rano. Najgorzej mi jest na wieczór, brzuch po całym dniu bardziej ciągnie, ale nie jest źle. Tak, jutro mam powtórzyć betę i progesteron. Tę wcześniejszą betę też wysłałam prowadzącej (betę dla kliniki mam w piątek i poniedziałek), bo zrobiłam TSH spodziewając się szybkiego wpadnięcia w niedoczynność przy moim Hashimoto i chciałam od razu zadziałać w tym kierunku.

Kobieto ty nadal strasznie analizujesz 😀
Daj spokój i czekaj ze spokojem na to co się wydarzy. Ja już na początku ciąży miałam niższy progesteron a jest wszystko w porządku.
Czuję się kiepsko, niby lepiej niż wcześniej ale wciąż kiepsko. Ciężko mi się przyzwyczaić do ograniczeń i do tego że już tak pewnie będzie... Ogrom pracy zaległej której nie dam rady wykonać a mam swoją działalność i to jest duży problem ehhh płaczliwa jestem haha
Każdy ma indywidualne zapotrzebowanie na progesteron. Moja gin mówi że jak dzidzi wyżera proga to dziewczynka.

U mnie były spore dawki a i tak progesteron trzymał się na poziomo max 26.

Brałam 2 tabletki 3 razy dziennie luteiny pod język chyba 50
Utrogestan 3 razy dzinnie jedna 200 mg
Codzinnie jeden zastrzyk.progesteronu a co drugi dzień 2 ;P

A z progesteronu zejść całkowicie udało mi się ok 7 miesiąca ciąży.

reklama
Do góry