reklama
Kasienkaol
Fanka BB :)
liczę na więcejCudownieto już jest nas trzy na lutowych mamach
![]()

Kasienkaol
wielki gestJa postanowiłam z mężem resztę zarodkow a zostaje nam 4 oddać do adopcji.![]()

My mamy 2 zamrożone i narazie się wstrzymujemy z decyzjami, oddać do adopcji możemy zawsze
Hankaa
annn1
O tak niech ta passa trwa![]()
Jeszcze chwila i pewnie @nieznośne_poplątanie też dołączyCudownieto już jest nas trzy na lutowych mamach
![]()
@nieznośne_poplątanie jak się czujesz , robisz jutro kolejną betę?
Hankaa
CudownieJeszcze chwila i pewnie @nieznośne_poplątanie też dołączy

nieznośne_poplątanie
Powinnam łapać się na ostatnie dni lutego, ale znając moją historię, to dobrze będzie, jak dotrwam do jego początku.Jeszcze chwila i pewnie @nieznośne_poplątanie też dołączy

Dziś czuję się lepiej, dziękuję. Plamienie było tylko rano. Najgorzej mi jest na wieczór, brzuch po całym dniu bardziej ciągnie, ale nie jest źle. Tak, jutro mam powtórzyć betę i progesteron. Tę wcześniejszą betę też wysłałam prowadzącej (betę dla kliniki mam w piątek i poniedziałek), bo zrobiłam TSH spodziewając się szybkiego wpadnięcia w niedoczynność przy moim Hashimoto i chciałam od razu zadziałać w tym kierunku.
Każdy ma indywidualne zapotrzebowanie na progesteron. Moja gin mówi że jak dzidzi wyżera proga to dziewczynka.Kobieto ty nadal strasznie analizujesz
Daj spokój i czekaj ze spokojem na to co się wydarzy. Ja już na początku ciąży miałam niższy progesteron a jest wszystko w porządku.
Czuję się kiepsko, niby lepiej niż wcześniej ale wciąż kiepsko. Ciężko mi się przyzwyczaić do ograniczeń i do tego że już tak pewnie będzie... Ogrom pracy zaległej której nie dam rady wykonać a mam swoją działalność i to jest duży problem ehhh płaczliwa jestem haha
U mnie były spore dawki a i tak progesteron trzymał się na poziomo max 26.
Brałam 2 tabletki 3 razy dziennie luteiny pod język chyba 50
Utrogestan 3 razy dzinnie jedna 200 mg
Codzinnie jeden zastrzyk.progesteronu a co drugi dzień 2 ;P
A z progesteronu zejść całkowicie udało mi się ok 7 miesiąca ciąży.
reklama
Karpatka89
GratulacjeCiotki my od wczoraj razem
Także przekazuje brzuszek komuś kto czeka właśnie na betę by służył kolejne 9 pięknych miesięcy![]()