reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Tak, pierwszy. Miałam transferowany zarodek 4.2.1
Za gratulacje dziękuję ale będą pewniejsze po becie 🥹
Tak powinno wyglądać ivf dla każdej, "od pierwszego strzalu", a nie droga przez męki, aż do zmęczenia materiału, że człowiek godzi się z losem i czeka aż będzie mógł ściągnąć buty procedur...

Ja tam miałam transfer

Podpinam się pod pytanie. Jakiś lekarz polecany? Jak klinika?
Ja jestem załamana... byliśmy pod opieką u dr w Gdyni,ale niestety złożyła wypowiedzenie,i miala być do konca czerwca,ale powiezizeli jej,ze ma nie przychodzić do pracy.... my podchodziliśmy do transferu 03.06... I zostaliśmy sami.... mamy z umowy 5 weryfikacji u nich. Każda przebiega aż innym lekarzem! Nawet nie mam wizyty osobistej. Nie mowia jic o wynikach itd Robi mi położna usg w Gdyni i mam telefon od lekarza... poprzednie transfery przebiegały inaczej zupełnie! Jestem nam bardzo przykro,ze jesteśmy tak potraktowani,pewnie inni tez. Dlatego jestem ciekawa czy w Gdańsku tez macie podobne sytuację😔 mam kontakt z naszą doktor przez wiadomości... I ona ustawia mi leki...

Ja jestem załamana... byliśmy pod opieką u dr w Gdyni,ale niestety złożyła wypowiedzenie,i miala być do konca czerwca,ale powiezizeli jej,ze ma nie przychodzić do pracy.... my podchodziliśmy do transferu 03.06... I zostaliśmy sami.... mamy z umowy 5 weryfikacji u nich. Każda przebiega aż innym lekarzem! Nawet nie mam wizyty osobistej. Nie mowia jic o wynikach itd Robi mi położna usg w Gdyni i mam telefon od lekarza... poprzednie transfery przebiegały inaczej zupełnie! Jestem nam bardzo przykro,ze jesteśmy tak potraktowani,pewnie inni tez. Dlatego jestem ciekawa czy w Gdańsku tez macie podobne sytuację😔 mam kontakt z naszą doktor przez wiadomości... I ona ustawia mi leki...
Niestety w Gdańsku tak to u nich wyglada . Przy 1 dziecku tam trafiłam i byłam przerażona ich organizacja 🤷‍♀️ najlepsze, ze za wszystko osobno kasowali. Bylismy raz na wizycie w Gdyni to złego słowa nie powiem bo wszystko robił lekarz i inaczej to wyglądało

reklama
Invi med ? Dr mak ?
Byłam u niej kieeeeedyś. Mam z jej ręki córkę. Od 4 stymulacji jestem w Game Cie u dr Cze.cha ;)
W Gamecie masz kontakt z lekarzem, żadnych pośredników. U jednego wszystko ;)

Do góry