Hermeneg
Fanka BB :)
A o której masz mieć wyniki swojej bety?![]()
Też bym chciała wiedzieć

Najgorsze, że wiem, że i tak dupa z niej będzie a odświeżam średnio co 15 minut

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A o której masz mieć wyniki swojej bety?![]()
To pewnie też zależy w jak dużym punkcie pobrań wykonywałaś.Też bym chciała wiedzieć
Najgorsze, że wiem, że i tak dupa z niej będzie a odświeżam średnio co 15 minut![]()
To pewnie też zależy w jak dużym punkcie pobrań wykonywałaś.W tych większych kurier częściej zabiera materiał przeważnie. Ale i tak dla mnie z śla zawsze są najszybciej w porównaniu z innymi.
To pewnie bardziej popołudniu. Czekamy razem z Tobą!W małym pierdolniczku, eh
To wiele wyjaśnia![]()
To pewnie bardziej popołudniu. Czekamy razem z Tobą!![]()
Ja tam jednak wierzę, że zatestowałaś za wcześnie.Wasze towarzystwo i wsparcie jest naprawdę niezastąpione!
A mąż mi mówił po transferze "nie rób testów, zaczekajmy do bety". Jakbym nie robiła testów to bym teraz wierzyła, że zobaczę wynik przynajmniej dwucyfrowy a tak to mam to rozczarowanie na własne życzenie![]()
Wątpię, jakoś ten test w 6 dpt przekreślił moje nadzieje na cokolwiek.Ja tam jednak wierzę, że zatestowałaś za wcześnie.![]()
Dziewczyny, myślicie, że rośnie ten mój Kajtek?![]()
Ja tam jednak wierzę, że zatestowałaś za wcześnie.![]()
A ja bon na buty w krzyżówce na 150zl, dodatkowo do sklepu w Katowicach...więc wsiadłyśmy z mamą do pociągu, strata na bilety, buty okazały się okropne w tym sklepie i wracając zalałam telefon w torebce sokiem...tyle z wygranejJedyne co w życiu wygrałam to za gówniarza bilety na koncert Pezeta... który się nie odbył.![]()
No oczywiście, innej opcji nie maDziewczyny, myślicie, że rośnie ten mój Kajtek?![]()