Patii26
Fanka BB :)
Ojaa, no bombaSkoczyłam do apteki po inny test, ale o czułości 25. Coś tez widać
Teraz to juz obowiązkowo jutro na betę!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojaa, no bombaSkoczyłam do apteki po inny test, ale o czułości 25. Coś tez widać
Myślę że tak.A jesteś w stanie tak często się udzielać i na bieżąco uzupełniać ?Bo bardzo rzadko się udzielasz, chyba, że czytasz na bieżąco ale nie piszesz nic ?
![]()
Skoczyłam do apteki po inny test, ale o czułości 25. Coś tez widać
Ja widzę wyraźnie od razu jak tylko spojrzałam widziałam kreskiSkoczyłam do apteki po inny test, ale o czułości 25. Coś tez widać
Hahahha no hitBoże i ktoś mówi, że AI zastapi ludzi.
Co to za rymy częstochowskie wogóle
Radość ogłuszy, jpd
Widać widaćSkoczyłam do apteki po inny test, ale o czułości 25. Coś tez widać
Super, no to możesz założyć lipcowy wątek za kilka dniMyślę że tak.pracuje na zmiany także Myślę że uda mi się to uzupełniać. Czytam was codziennie także jestem na bieżąco. Na te kreski się nie zapisałam bo jestem po nieudanym transferze. Ale cały czas to po cichaczu jestem
![]()
Super, no to możesz założyć lipcowy wątek za kilka dni![]()