Gryfin
Fanka BB :)
Też wydaje mi się,że Cię pamiętam, chociaż mam pamięć jak rozwielitkaJa Cię pamiętam ze starych wyjadaczek![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też wydaje mi się,że Cię pamiętam, chociaż mam pamięć jak rozwielitkaJa Cię pamiętam ze starych wyjadaczek![]()
Ja Cię pamiętam ze starych wyjadaczek![]()
Cześć dziewczynyJa też![]()
Jeśli chcecie to mogę wrzucićA jaki ten test z dzisiaj?Może się komisja nie pogniewa jak wrzucisz, skoro się właśnie zapisałaś?
![]()
Komisja zawsze chętnie na kreskiJeśli chcecie to mogę wrzucićzrobiłam go pod wpływem impulsu, chociaż ja raczej z tych co nie robią wcześniej
Komisja zawsze chętnie na kreski![]()
Prawda. Ja po drodze straciłam jajowód i jestem z jednymCześć dziewczynyw końcu dwa lata starań robi swoje
![]()
Współczuję bardzo, ja też działam tylko z jednym (drugi niedrożny, zapchany na amen)Prawda. Ja po drodze straciłam jajowód i jestem z jednym
Bardzo chciałabym jeszcze urodzić dziecko ale boję się powtórki (ciąża pozamaciczna).
ch*jocień dobreNo według mnie jest nasz ch*jocieńile dpo jesteś?
![]()