Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy na wynikiJechalam sobie dziś po truskawki na sok i tak całkiem a całkiem przypadkowo skręciło mi się do alabuzrobiłam betę i proga, w cienie chujocienie nie wierzę, a moje samopoczucie od niedzieli tragedia. Pewnie na
ale cóż, wszystko się okaże
Ten alab Cię wzywał najwidoczniejJechalam sobie dziś po truskawki na sok i tak całkiem a całkiem przypadkowo skręciło mi się do alabuzrobiłam betę i proga, w cienie chujocienie nie wierzę, a moje samopoczucie od niedzieli tragedia. Pewnie na
Alab tak maTen alab Cię wzywał najwidoczniej![]()
Halo, @Eveline.eve - DO ALABU jej się skręciło, luknij no tam spod ladyJechalam sobie dziś po truskawki na sok i tak całkiem a całkiem przypadkowo skręciło mi się do alabuzrobiłam betę i proga, w cienie chujocienie nie wierzę, a moje samopoczucie od niedzieli tragedia. Pewnie na
No widzicie a ja albo synevo albo diagnostykaAlab tak ma![]()
Dzisiaj obie jesteśmy 12dpo i też w piątek mam termin @O to może zapisze się na piątek, bo to mój dzień spodziewanej miesiączkijeśli się zgodzicie to ja chętnie
![]()