Mi te, zwracam honorAaaa widzisz coś mi umknęło![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi te, zwracam honorAaaa widzisz coś mi umknęło![]()
Ok,ok, szefowa zaspała i nie zapisałaNa poniedziałek, ale dziś zaczęłam mieć plamienie (u mnie między cyklami się nie zdarza, miałam tak przy Biochem ) więc z ciekawości zrobiłam test i coś świeciło duchem
Ale to źle? Nie oznacza to, że owulacja była?Mam wynik proga i się załamałam, tylko 8,63![]()
Ale to źle? Nie oznacza to, że owulacja była?
7dpo
Min. 4ng ze owulacja byla
Ale najlepiej jak jest powyżej 10ng
O ile mnie pamięć nie myli, jeśli tak to przepraszam ale Dorka jest po transferze.Ale to źle? Nie oznacza to, że owulacja była?
Ale to źle? Nie oznacza to, że owulacja była?
A ogólnie ja mało wiedząca w temacie on vitro ale 3dpt chyba jeszcze wcześnie, żeby ten progesteron mógł wyjść ?Przyjmuje się, że poniżej 10ng nie utrzymasz ciąży
Natomiast wszystko zależy ile to jest DPO
Ja miałam proga 8ng i mam z tej ciąży synka bez suplementacji
Po prostu jak beta zaczęła rosnąć to i progesteron też.
Inna sprawa że progesteron jest hormonem skokowym
Mam wynik proga i się załamałam, tylko 8,63![]()
Nie zaszkodzi spróbować - nie masz w sumie nic do straceniaZgadnijcie co zrobiłam ? Ja pierdzielę.
Chciałam teraz parasol to rury włożyć i wiecie co ? Zleciał mi z balkonu. Jak go zepsułam to chyba nie wezmą mi na gwarancję ?
![]()