reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Tak sobie pomyślałam - skoro większość z nas już jest po pierwszych wizytach - może zrobie listę i przy każdym nicku wpisze przewidywane daty porodu oraz najbliższe wizyty? Co wy na to?
Bo chyba na zamkniętą to chyba trochę za wcześnie, może ktoś jeszcze dołączy niedługo do nas

Ja się zadeklaruję po 18 lipca raczej, wtedy mam pierwszą wizytę. 🙂

Tak sobie pomyślałam - skoro większość z nas już jest po pierwszych wizytach - może zrobie listę i przy każdym nicku wpisze przewidywane daty porodu oraz najbliższe wizyty? Co wy na to?
Bo chyba na zamkniętą to chyba trochę za wcześnie, może ktoś jeszcze dołączy niedługo do nas
może być. U mnie 10.02, wizytę mam jutro.

Ej wy wszystkie takie zachcianki macie? Ja jedyna która zamiast zachcianek ma mdłości na samą myśl o jedzeniu?

Lekarka kazała mi brać leki na nudności, bo powiedziała że nie może być tak że nie jem i nie pije. Ale że biorę już tone leków to staram się od wczoraj wciskać w siebie na siłę bez leków, zobaczymy jak pójdzie...
Ja też nie mam zachcianek na nic, ciągle mdłości, ale jem z przymusu, bo często głód nasila mdłości. A jem w sumie głównie bezpieczne rzeczy typu kanapki, ostatnio najlepsze z samym masłem 😂

Zamknięta to zazwyczaj w okolicach 12tc powstaje (czasem wcześniej) bo wiadomo, że niestety często kilka osób się "wysypuje" do prenatalnych.

U mnie póki co tylko z aplikacji termin na 12.02, wizyta 2.07

reklama
Już po ☺️ jest dzidzion z serduszkiem ☺️ cale 1,60 cm 🙈 według USG 8+0 czyli faktycznie o te 4 dni mi się przesunęło ☺️ dostałam skierowanie na prenatalne w ramach programu na 22 lipca, ale i tak umówię się do tego prywatnie bo wiem że on jest naprawdę zajebisty 🙈
A kolejna wizyta dopiero 24 lipca czyli prenetalne szybciej niż wizyta 😵‍💫ale to przez to że wyjeżdżam 11 i wracam 20 🙈
cudnie!!!!🩷🩷🩷

Do góry