Nicky95
Fanka BB :)
i jaNo, no..jak jaw sensie w czerwcu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jaNo, no..jak jaw sensie w czerwcu.
Ja bym ci poleciła się zapisać do kliniki leczenia niepłodności i tam wszystkiego się dowieszTeraz od lutego miałam cykle stymulowane, a ogólnie staramy się ponad rok. Pęcherzyki ładnie rosły i potem po podaniu ovitrelle pękały i były zawsze dwa ciałka żółte. Brałam acard i duphaston, a w ostatnim cyklu jeszcze estrofem. Mąż ma wyniki nasienia dobre. Powiedziała, że raczej pod in vitro. Ale muszę jeszcze ją dopytać.
A z jakiego miasta jesteś? Jeśli można wiedziećJa bym ci poleciła się zapisać do kliniki leczenia niepłodności i tam wszystkiego się dowieszmy również tam chodzimy po raz kolejny(staramy się o drugie dziecko) , i badania nasze również wszystkie są dobre więc przyczyny nie znamy,u mnie oprócz słabego poziomu wit d to wszystko jest niby ok,ale gdyby nie klinika to podejrzewam że i jednego dziecka byśmy nie mieli.... Więc naprawdę warto spróbować
BiałystokA z jakiego miasta jesteś? Jeśli można wiedzieć![]()
Na 9 nocyO to super wakacjeobyście tylko odpoczęli po takich rodzinnych wakacjach, bo czasami różnie to jest, przeważnie bardzo intensywnie
a to na jak długo jedziecie ?
Trzymam mocnoSię powoli zbieram do laba.
Tak mi się nie chce, no ale jak już wczoraj pozamawiałam te badania to chociaż żeby połowę z głowy mieć.