reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

Ale w sumie może nie ma co świrować.
Moja mama mówiła, że u niej jedynym objawem ciąży był rosnący brzuch. I tyle.
I przy mnie i przy rok młodszej siostrze.
Także bywa i tak 🤷‍♀️
Mi ostatnio objawy ustąpiły i też świrowałem, ale wszystko w porządku. No i chyba powoli wracają, po co o nie prosiłam 😅
Ale to fakt, niektórzy nie maja wgl objawów, Moja koleżanka dowiedziala sie w 4 miesiącu,ze jest w ciazy i to przypadkiem, bo byla powtorzyc cytologię.

reklama
Hej hej , ja już kiedyś tu do was pisałam 😁 ale odezwę się z moją małą rozkmine 🙈
U nas początki były tragiczne , krwiak, plamienia , podejrzenie w 7 tyg poronienia :( ale udało się mamy skończony 12 tyg. i 5,5 cm :) zdecydowaliśmy się na test NIFTY pro . Z wyników wyszło że będziemy mieć dziewczynkę :) Aż Ty na prenatalnych lekarz nam oznajmia jak by nie znał wyników powiedział by że będziemy mieć chłopca . I tu zonk 🙈 5 razy sprawdzał i aż nie dowierzał . Mamy za 2 tyg wizytę więc sprawdzimy jeszcze raz :) czy ktoś słyszał o przypadku pomyłki w testach NIFTY ?? Dla nas nie ważna jest płeć ważne że dzidzia jest zdrowa :)
Ps. Wyszła nam również fala wsteczna DV . Przy pierwszym dziecku też to mielismy ale w ciągu 4 dni wszystko się unormowało o mama nadziej że tu również tak będzie .
Pozdrawiam wszystkie mamuśki :)

Załączniki

• 1e6d88ca58cdddac9408db574de4b18a.jpeg
    1e6d88ca58cdddac9408db574de4b18a.jpeg
    138,5 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Hejka, dostałam antybiotyk bo znaleźli bakterie w moczu, ale nie mam żadnych objawów i teraz świruję, ze te antybiotyki teraz to zło :(
a pobierałaś mocz w domu czy na miejscu ? Mojej koleżance właśnie tak wychodzą z badan od rodzinnego bakterie non stop, i się wkurza, bo każą jej na miejscu pobierać, a jak w domu pobiera po podmyciu i zanosi do diagnostyki to nie ma żadnych bakterii, także może powtórz badanie, bo zawsze coś mogło się zanieczyścić?

Hej hej , ja już kiedyś tu do was pisałam 😁 ale odezwę się z moją małą rozkmine 🙈
U nas początki były tragiczne , krwiak, plamienia , podejrzenie w 7 tyg poronienia :( ale udało się mamy skończony 12 tyg. i 5,5 cm :) zdecydowaliśmy się na test NIFTY pro . Z wyników wyszło że będziemy mieć dziewczynkę :) Aż Ty na prenatalnych lekarz nam oznajmia jak by nie znał wyników powiedział by że będziemy mieć chłopca . I tu zonk 🙈 5 razy sprawdzał i aż nie dowierzał . Mamy za 2 tyg wizytę więc sprawdzimy jeszcze raz :) czy ktoś słyszał o przypadku pomyłki w testach NIFTY ?? Dla nas nie ważna jest płeć ważne że dzidzia jest zdrowa :)
Ps. Wyszła nam również fala wsteczna DV . Przy pierwszym dziecku też to mielismy ale w ciągu 4 dni wszystko się unormowało o mama nadziej że tu również tak będzie .
Pozdrawiam wszystkie mamuśki :)
Jest 0.01% szans na pomyłkę przy nifty

reklama
Do góry